International

New York – nye medier og metoder

Du besøger de amerikanske medier, som gør det bedst, først og med mest mod. Dine undervisere Peter From Jacobsen og Xavier Aaronson sørger for, at du får de nyeste trends og erfaringer med hjem, som kan inspirere dig i dit arbejde på redaktionen. Læs mere »

Podcast Masterclass i New York

Mød en stjernerække af USA’s bedste podcastere og kig ind i maskinrummet hos toneangivende institutioner som This American Life, Radiolab og Gimlet. I denne masterclass får du både indblik i de nyeste tendenser og inspiration til, hvordan du skruer et klart koncept og en succesfuld podcast sammen. Læs mere »

Storytelling i New York

Tag med Sara Maria Glanowski og Anne Kirstine Hermann til New York og lær storytelling af en stjernerække af USA’s bedste historiefortællere. Vi besøger fyrtårne som The New York Times og giver dig de greb, både skribenter, podcastere og kommunikatører kan bruge til at skabe gribende fortællinger. Læs mere »

Kan EU vinde AI-revolutionens værdikamp?

Kampen om AI-revolutionens normer og værdier i fuld gang i Bruxelles. Virksomheder som ChatGPT truer med at trække sig, hvis de nye EU regler ”overregulerer”. Tør EU stå fast og holde værdierne højt? Mød de centrale EU-skikkelser i den store AI-diskussion, og få spurgt ind til alle de ømme punkter Læs mere »

Skriv langt, få det gjort

Tag med til en stressfri skriveoase på Fuerteventura. Her guider Tina Andersen dig trin for trin igennem processen med at få styr på fokus, indhold, dramaturgi og sceneskriveri til en lang journalistisk fortælling eller måske et bogprojekt. Få én til én sparring, fordyb dig og skriv, skriv, skriv! Læs mere »

Skriv langt, få det gjort

Tag med til en stressfri skriveoase i Grækenland. Her guider Tina Andersen dig trin for trin igennem processen med at få styr på fokus, indhold, dramaturgi og sceneskriveri til en længere, journalistisk fortælling eller måske et bogprojekt. Få én til én sparring, fordyb dig og skriv, skriv, skriv! Læs mere »

Ret og retfærdighed – i Guds eget land

Dansk politi rejser til USA for at drage erfaringer, se tendenser og få inspiration. Tag i deres fodspor med Stine Bolther og Bent Isager-Nielsen. Gennem en hæsblæsende studieuge i Colorado får du inspiration og lærer teknikker, du med det samme kan bruge i dagligt journalistisk arbejde i Danmark. Læs mere »

Arktis: ny nordisk virkelighed

To ugers intensivt kursus i Tromsø, Oslo og Bruxelles. Fokus på Norden og Arktis, hvor sikkerhed, økonomi, miljø og klima er uløseligt koblet sammen med stormagtskonfrontationen. Vi besøger udkantsnorge og oplever, hvordan livet ændres for fiskere, samer og alle andre i de arktiske regioner. Læs mere »

Fotokursus i Barcelona

Syv dages gadefest i bydelen Gracia, hvor gader og gyder er pakket med mennesker. Et virvar af mennesker, optog, optrædener og parader, traditionel catalansk folkedans, fyrværkeri, streetfood og kunsthåndværk. Motiver overalt, vi skal fotografere rigtigt meget. Læs mere »