Søg efter kurser

Værktøjer til søgning

Søg

Filtreringsmulighederne hjælper dig med at gøre din søgning mere præcis i forhold til dine ønsker. Du vælger selv, om du vil bruge et eller flere filtre. Hvis du i stedet vil se alle kurser, er de placeret længere nede på siden.

Vælg en periode

Filtrér

  • Emner
  • Målgrupper
  • Geografi
  • Kursusudbydere

Alle Kurser

Forstå dine brugere med Google Analytics

Efterår 2018

Skyd ikke i blinde. Men lær dine brugere at kende og ram rigtigt. På kurset lærer du at bruge Google Analytics: Du får insights, som kan gøre dit indhold skarpere, viden om, hvornår du skal publicere, hvilke distributionskanaler, der er mest effektive, og hvordan du klarer dig i bestemte målgrupper. Læs mere »

Kom konstruktivt tilbage i journalistikken

Efterår 2018

Hvad nu, hvis journalistikken dropper jagten på konflikter og katastrofer og i stedet bidrager til løsninger? På kurset bliver du introduceret for, hvordan du genopliver journalistikken i en både konstruktiv og kritisk form, der understøtter en positiv udvikling i medier og samfundet. Læs mere »

Kommunikér med dit kamera

Efterår 2018

Virksomhedens fotos er en del af den visuelle identitet. Og den er udfordret, hvis man bruger intetsigende Stock photo eller egne fotos af dårlig kvalitet. På kurset lærer du – teknisk og indholdsmæssigt - at tage billeder med et kvalitativt udtryk, der styrker virksomhedens image. Læs mere »

Skab digitale animationer med Adobe Animate

Efterår 2018

Flash er ude, nu hedder det Animate. Men er i store træk skelettet fra Flash. Her kan vi skabe animationer til web - blandt andet til bannere og andet digitale udgivelser. På 2 dage gennemgår vi de mest basale værktøjer, så du efterfølgende er i stand til at udgive materiale til digitale medier. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1927 Frb
Dage:
2 dage
Pris:
6.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Videoredigering med iMovie – aftenkursus (Frederiksberg)

Efterår 2018

På iMovie kurset lærer du at skabe videoer i professionel kvalitet. Du lærer om optagelse, redigering og at udgive dine film på hjemmesider og sociale medier – f.eks. YouTube og Facebook. Kurset er rettet mod begyndere. Deltagelse på kurset kræver at du medbringer din egen Mac med iMovie. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Frederiksberg
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
1.650 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.

Graverens værktøjskasse

Efterår 2018

Den undersøgende journalistik er kernen i en fri presse. Men hvordan kommer man i gang med at grave? Mød nogle af Danmarks bedste gravere og få et unikt indblik i arbejdsprocessen omkring undersøgende satsninger – og prøv selv kræfter med konkrete værktøjer, der gør graverarbejdet lettere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
5.800 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Enekursus i moderne Photoshop basis

Efterår 2018

Lær moderne Photoshop som eneste kursist hos eksperten Benny Thaibert, som du selv aftaler din undervisningsdato med. Du slipper for spildtid, og vi tilrettelægger dagen efter dit behov. Vi veksler mellem teori og praksis i små øvelser og lover, at det bliver ikke kedeligt. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Dage:
2 dage
Pris:
9.900 kr. + moms

I samspil med brugerne

Efterår 2018

Nyheder og information skabes, udvikles og spredes i stigende grad i samspil med brugerne. På kurset lærer du at begå dig i mediernes nye økosystem. Du vil få viden og metoder til at træffe de rigtige valg, når det gælder dialogbaseret kommunikation på sociale medier. Læs mere »

Kommunikationsdesign

Efterår 2018

Forskellige medieplatforme har forskellige vilkår og designprincipper. På dette kursus lærer du at designe til mange forskellige medier - både digitale og trykte. Læs mere »