Søg efter kurser

Værktøjer til søgning

Søg

Filtreringsmulighederne hjælper dig med at gøre din søgning mere præcis i forhold til dine ønsker. Du vælger selv, om du vil bruge et eller flere filtre. Hvis du i stedet vil se alle kurser, er de placeret længere nede på siden.

Vælg en periode

Filtrér

  • Emner
  • Målgrupper
  • Geografi
  • Kursusudbydere

Alle Kurser

SEO: Få din webfilm set

Forår 2018

Vær sikker på, at din webfilm bliver fundet og set på nettet med kendskab til SEO. Få styr på de teoretiske begreber som bl.a. 'rich video snippets', 'konverteringer' og 'brand awareness' og få dem omsat dem til praksis, så du sikrer, at din webfilm finder vej til toppen. Læs mere »

Adobe After Effects: Videregående

Forår 2018

Gå på opdagelse i Adobe After Effects imponerende univers og tag dine animationskompetencer til nye højder. Motion designer Jesper Sebastian Frydenlund guider dig igennem en række temaer som fx visuel effects, der vil give dig flere muligheder i dit fremtidige arbejde med motion grafik. Læs mere »

Rigtigt komma i en fart (½ dag i Odense)

Forår 2018

Kan du også blive i tvivl om kommaer? Brug 4 timer, og få helt styr på dine kommaer én gang for alle, også de allermest vanskelige. Vi har samlet alle Dansk Sprognævns mange (forvirrende) kommaparagraffer i en logisk og overskuelig oversigt, som gør reglerne meget lettere at lære, huske - og bruge! Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Odense C
Dage:
1 dage
Pris:
2.250 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.

Adobe InDesign – grund (København)

Forår 2018

På InDesign grundkursus lærer du at anvende InDesign, der bruges til layout af tekster, billeder og grafiske virkemidler. Du lærer om InDesigns brugergrænseflade og de grundlæggende værktøjer, så du kan layoute og fremstille mindre brochurer, magasiner og flotte præsentationer. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Koncepter og workflow i sociale medier

Forår 2018

På dette kursus lærer du at organisere, styre og lede en indsats i sociale medier – i samklang med organisationen og de øvrige mediekanaler fra målsætning og succeskriterier til idé og afvikling. Du får desuden kendskab til nye arbejdsroller og -metoder undervejs. Læs mere »

Sociale medier i strategi og kommunikation

Forår 2018

De fleste danske virksomheder og organisationer er aktive på sociale medier – men de færreste har en social media-strategi. Med dette kursus kan du blive virksomhedens ekspert i sociale medier og lære, hvordan du gør dem til en central del af jeres strategi. Læs mere »

Dækning af et lukket land: Nordkorea – kursusrejse til Sydkorea

Forår 2018

Sydøstasiens sikkerhedspolitik set gennem linsen af Syd- og Nordkorea. På dette enestående kursus tager Asger Røjle dig med bagom dækningen af Nordkorea i en tid, hvor de geopolitiske spændinger er i top. Få aktuel viden og en oplevelse for livet, når vi ser på et af verdens sidste lukkede regimer. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Sydkorea
Dage:
7 dage
Pris:
24.900 kr. + moms | PU-støtte: 9.100 kr.

Webfilmens klippestil

Forår 2018

På dette kursus gennemgår Casper Joel, som har produceret adskillige webfilm til bl.a. teatre, institutioner og private virksomheder, formelementer som rytme og dynamik, der kan løfte din webfilm fra det ordinære til noget særligt, så din modtager ser den til ende. Læs mere »

Krimireporter: Fra forbrydelse til straf

Forår 2018

Kursus i aktuel politi- og retsreportage. Med Stine Bolther som guide er vi hele ugen ude i virkeligheden. Vi møder nøglepersoner og hører om de nyeste efterforskningsmetoder af bl.a. terror, rockere og bander. Vi ser på det praktiske politiarbejde med nye og flere avancerede, analytiske værktøjer. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2450 København SV
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
13.475 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.

Nye typer historier i kommunerne – lær hvordan

Forår 2018

Forskellene vokser fra kommune til kommune og internt i den enkelte kommune. Heldigvis er der nu åbnet for nye detaljerede oplysninger på et væld af kommunale og lokale områder. Bruno Ingemann og Nils Mulvad lærer dig at bruge de nye muligheder i praktisk journalistik i en presset hverdag. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
8.985 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.