Søg efter kurser

Værktøjer til søgning

Søg

Filtreringsmulighederne hjælper dig med at gøre din søgning mere præcis i forhold til dine ønsker. Du vælger selv, om du vil bruge et eller flere filtre. Hvis du i stedet vil se alle kurser, er de placeret længere nede på siden.

Vælg en periode

Filtrér

  • Emner
  • Målgrupper
  • Geografi
  • Kursusudbydere

Alle Kurser

Kreativ ideudvikling på kommando

Efterår 2018

På kurset 'Kreativ ideudvikling på kommando' udfordrer den erfarne programudvikler, tilrettelægger og redaktionschef Roald Bergmann din tilgang til at skabe kreativt indhold på kommando og giver dig nye tips og værktøjer til at få flere og bedre ideer. Læs mere »

Tv- og medietilrettelæggelse

Efterår 2018

På kurset 'Tv- og medietilrettelæggelse' bliver du dus med de genrespecifkke arbejdsmetoder, der især er egnet til tilrettelagt reportage, mere formaterede programmer og til profilfilm. Du lærer, hvad du skal være opmærksom på i konkurrencebåren reality- og underholdningsformater. Læs mere »

Kreativ skriveworkshop

Efterår 2018

På kurset 'Kreativ skriveworkshop' får du alle de værktøjer, der skaber opmærksomhed om dine ord herunder sprogbrug, emfatisk sætningsopbygning, dramaturgi og storytelling, så de med garanti når et niveau, hvor de både stikker ud, trænger igennem og gør indtryk. Læs mere »

Nyhedsbreve med Mailchimp

Efterår 2018

Har du brug for at sende email nyhedsbrev ud for din organisation eller virksomhed, så er Mailchimp det program du skal bruge. På kurset lærer du nemt at designe dit eget nyhedsbrev, holde styr på modtagerne, samt se om de klikker videre og måle effekten af dine kampagner. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1112 København K
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.125 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.

Succesfuld freelancer i den kreative branche

Efterår 2018

På kurset 'Succesfuld freelancer i den kreative branche' giver freelancer og Motion Designer Jens Willads Ullerup, der på få år har skabt en succesfuld virksomhed med stærke kunderelationer som TV 2 og DR, dig værktøjer til at køre en virksomhed, hvor sjov og alvor går op i en højere enhed. Læs mere »

Smartphonography – video on the fly

Efterår 2018

På kurset 'Smartphonography – video on the fly' lærer du de grundlæggende principper i at producere video på smartphone, og du får øvelse i at optage og redigere og bruge forskellige professionelle apps, så du kan producere dine egne helstøbte film, som skiller sig ud på nettet og de sociale medier. Læs mere »

Forstå kommunernes økonomi og styring

Efterår 2018

Kurset er for dig, der gerne vil et spadestik dybere i din journalistik om den kommunale budgetlægning og forstå indhold og konsekvenser af de mange aftaler, der styrer kommunernes økonomi. Vi får besøg af en økonomichef, der giver en minianalyse af økonomien i “din” kommune Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 C
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.

Adobe InDesign – grundkursus (Aarhus)

Efterår 2018

Formålet med grundkurset i Adobe InDesign er, at du lærer om grafisk produktion og de vigtigste funktioner og værktøjer i InDesign. Målet er, at du efter kurset selv kan designe og producere dine egne annoncer, flyers, visitkort og meget mere. Kurset er for begyndere, så alle kan være med. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Åbyhøj
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Final Cut Pro X videoredigering. Modul 1: Intro

Efterår 2018

Skal du i gang med at redigere video i Final Cut Pro X, er dette intro-kursus noget for dig. Vi kigger grundlæggende på programmet, og gennem forskellige øvelser får du styr på dit workflow, at sætte ind/ud-punkt, arbejde med dækbilleder, lyd og farve og sætte det sammen på din historielinje. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København 1112
Dage:
1 dage
Pris:
3.125 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.