TV-tilrettelæggelse

Det dybe interview

Bliv en skarp og bevidst interviewer. På dette kursus får du mulighed for at dykke ned i menneske-interviewets anatomi, spørgsmålenes karakter, den psykologiske dynamik, iscenesættelse osv. Kursets mål er, at du mere bevidst og grundigt kan idéudvikle, planlægge og gennemføre de dybe interviews Læs mere »

Den perfekte videofortælling

Du lærer at lave veltilrettelagte videofortællinger, der sidder i skabet hver gang. Efter kurset har du teoretisk og praktisk viden om alle de delelementer – idé, manus, optagelse, redigering og publicering – der tilsammen skaber den perfekte fortælling i levende billeder. Læs mere »

Videostorytelling der virker på alle platforme

Du får langtidsholdbare greb og metoder til at fortælle gribende videohistorier til digitale videoformater og traditionelle tv-historier. Din erfarne underviser Torben Schou sørger for, at du efter kurset kan levere følelser, action og intensitet til de platforme, du udkommer på. Læs mere »

Corporate live-streaming – Pro live streaming for virksomheder

Få styr på live streaming på 3 dage med dette intensive kursus. Lær alt om planlægning, produktionsværktøjer, scenografi, platformvalg og multikamera studio-produktion. Få individuel støtte og kvalitativ feedback og bliv klar til at tilrettelægge og eksekvere professionelle live streaming events. Læs mere »

Gå i dybden med ideudvikling og din kreative proces

Bliv klogere på, hvordan de gode ideer opstår og hvad hemmeligheden er bag en vellykket kreativ proces. I løbet af to intensive dage lærer du anvendelige metoder til at åbne op for dit kreative flow og får indsigt i psykologiske processer, så du undgår at spænde ben for dig selv. Læs mere »

Gå i dybden med den dokumentariske fortælling

Hvordan fortæller jeg min historie som en filmisk dokumentar? Kom med i maskinrummet hos instruktør Louise Detlefsen og klipper Steen Johannesen. En intensiv masterclass, hvor du med udgangspunkt i praksis, konkrete klip og metoder lærer om dokumentarisk fortælling, filmisk sprog og mavefornemmelse. Læs mere »

DRAMA-DOK: Kunsten at Skabe Hybride Historier

Dyk ned i drama-dokumentargenren med vores endagskursus "DRAMA-DOK". Lær essentielle færdigheder til at mestre denne komplekse hybridgenre, der kombinerer dokumentar og fiktion. Udforsk fortælleteknikker, produktionsmetoder og budgetovervejelser under kyndig vejledning. Læs mere »

Workshop i videoreportage

Deltag i vores 4-dages workshop for journalister, der ønsker at mestre videoreportageformatet. Få konkrete værktøjer til at skabe klare, præcise og fængende videoreportager. Undervist af TV-fotograf og klipper Marlene Zøllner-Manly med 27 års erfaring fra Danmarks Radio. Læs mere »

Skab den serielle dokumentar

På dette intensive 3-dages kursus i den serielle dokumentar vil du lære at skabe tidssvarende og relevante dokumentarserier, der tiltrækker moderne tv-kanaler og streamingtjenester. Du får opbygget en professionel værktøjskasse med metoder og teorier til at styrke din udvikling og produktion. Læs mere »