Corporate live-streaming – Pro live streaming for virksomheder

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2730 Herlev
Dage:
3 dage
Pris:
12.400 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 5 evalueringer)
Efterår 2024

3 – 2 – 1 – så er vi live! Nu skal alt klappe. Teknikken skal fungere uden det mindste fejl og ikke mindst skal de medvirkende levere “on que”. På dette intensive 3 dags kursus tager vi dig fra streaming zero til streaming hero.

Live udsendelser er en særlig disciplin. I modsætning til traditionel film- og tv-produktion hvor alle optagelser tages ind i et post forløb og klippes sammen til en fortælling, bliver live-streaming i højt grad skabt i pre-produktion og eksekveret on the fly. Der arbejdes derfor med ekstrem detaljeret planlægning og nultolerance hvad angår deadline. Alt SKAL klappe når udsendelsen starter, man skal have klart overblik og is i maven. De tre vigtigste discipliner for en succesfuldt afvikling af en live udsendelse er derfor planlægning, planlægning og planlægning.

Kurset Corporate live-streaming afholdes i samarbejde med Stjernholm & Co. Et af Danmarks primære leverandør af udstyr til TV, film, live-streaming, podcast og meget mere. Kurset lære dig de nødvendige kompetencer for du kan gennemføre en professionel live streaming. Herudover deler vi ud af mange års erfaringer fra live tv produktioner så du springer en masse hovedpine (og evt dyr lærepenge) over.

Med udgangspunkt i viden og erfaringer fra live tv produktioner destillere vi kurset til corporate live-streaming og deler ud af vores viden og erfaringer for hvordan man bedst sikre teknikken, de medvirkendes performance og det optimale visuel impact.

Dette kursus dækker

 • Produktionsplanlægning, skab overblik og lav en detaljeret masterplan som starter ved det første planlægningsmøde og slutter når programmet er afviklet. Med en god plan minimerer du stress og fejl. Du skaber overskud til at give frit løb til kreativitet.
 • Udarbejd en drejebog, gulvplan, kameraplan, lysplan og lydplan. Disse værktøjer skal være en del af hver videoproducers ToolKit.
 • Sørg for at din grafik ser knivskarp ud. Lær hvordan man skaber grafiske elementer så logo, titelskilte m.m. er klar og i det rigtige format. Flot grafik er prikken på i-et i en livestream.
 • Valg af platforme.
 • Opsætning af streaming tjeneste(r) som Youtube eller Facebook
 • Praktisk viden om scenografi til skærmen så billedet underbygger og styrker
 • Multikamera studio-produktion
 • Får styr på akser og blikretning
 • Lyssætning
 • Exponering og hvidbalance
 • Mikrofoner og lyd mix
 • Livebilledet mix med flere kamera og video kilder, musik og grafik.
 • Brug af for-produceret sekvenser i din live-streaming, som intro/outro og eventuelle indslag.
 • Coaching af ikke professionelle medvirkende. Tips og tricks til hvordan du forbereder dine medvirkende så de slapper af og performer foran kameraet.

Sammen med Stjernholm & Co stiller vi alt teknisk udstyr til rådig for undervisningen.

Undervisere

Wiebe van der Vliet

Wiebe er en all round film og tv editor, som har 25+ år på banen i filmbranchen. Han er uddannet på den Nederlandske Film og TV Academy har tilrettelagt, klippet, gradet og mixet alt fra low budget ’enemands-hær’ produktioner til store internationale spillefilm i Grønland, USA, England, Tyskland, Belgien og Italien. Projekter som Wiebe har arbejdet på er blevet vist over hele verden og har vundet blandt andet de prestigiøse priser som Milia d’Or i Cannes og den Amerikanske Academy Award for bedste udenlandske film.

Han er en af de få Apple Certified Trainers i Danmark og har blandt andet undervist på Københavns Tekniske Skole (NEXT), KUA, Web Video Academy og Journalist Højskolen.

Som post produktions konsulent har han arbejdet for Kastrup Lufthavn, Cowi, TV-Glad, Metronome, Nordea og mange flere.