Boost din video med AI: Kreativ og effektiv pre-produktion

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
Dage:
2 dage
Pris:
8.800 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)

Dette 2-dages kursus er designet til journalister, content creaters og andre, der arbejder med videoproduktion, og som ønsker at integrere AI-teknologier i deres workflow.

Kurset er en praktisk workshop, hvor du lærer, hvordan du kan bruge AI som kreativ sparringspartner og effektiv assistent i pre-produktionen af din video, fra idé, manus til tilrettelæggelse, visualisering og skudliste.

Med dig hjem får du konkrete metoder og hacks til hvordan AI værktøjer kan hjælpe dig med at løse pre-produktionens mange opgaver.

På kurset lærer du:

 • Status på aktuelle AI-teknologier og deres anvendelse i videoproduktion
 • Idéudvikling og research med ChatGPT.
 • Manus og tilrettelæggelse med ChatGPT
 • Visualisering med storyboard og ‘consistency of character’ i Midjourney og Dall-E
 • Skudliste med ChatGPT

Målgruppe:

Kurset er målrettet journalister og andre professionelle inden for videoproduktion, der ønsker at integrere AI i deres arbejde. Det er ideelt for dem, der arbejder med journalistik, kommunikation, formidling, redigering, marketing og sociale medier.

Udbytte:

Når kurset er afsluttet, vil du være godt rustet til at integrere AI-teknologier i din pre-produktion og optimere dit workflow betydeligt. Du får bl.a:

 • Bedre overblik over hvilke aktuelle AI teknologier er relevante og faktisk brugbare til at optimere dit workflow.
 • Praktisk erfaring med AI-værktøjer gennem alle pre-produktionens faser og arbejdsopgaver.
 • Konkrete AI metoder og hacks til at effektivisere din videoproduktion.
 • Indsigt i hvordan du kan anvende AI teknologier i den kreative udvikling af fx video og TV produktioner.

Undervisningsform:

Kurset er en praktisk workshop, hvor du arbejder på egen computer med at anvende AI til at assistere i udvikling og løsning af forskellige opgaver i pre-produktionen af en video. Undervejs får du sparring og feedback af underviser og med-kursister.
Undervisningen er tilrettelagt efter at du medbringer egen computer med relevant software installeret samt gyldige licenser hertil.

Forudsætninger:

Deltagerne bør have grundlæggende erfaring med videoproduktion.

Udstyr:

Kursister arbejder på eget udstyr. Medbring derfor din egen computer med relevant software installeret samt gyldige licenser.
Du skal bruge følgende:

 • ChatGPT4.o: (ca. $20 per måned)
 • MidJourney: (Fra $10 per måned)
 • DALL-E: (Pris varierer baseret på brug)

Undervisere

Wiebe van der Vliet

Wiebe er en all round film og tv editor, som har 25+ år på banen i filmbranchen. Han er uddannet på den Nederlandske Film og TV Academy har tilrettelagt, klippet, gradet og mixet alt fra low budget ’enemands-hær’ produktioner til store internationale spillefilm i Grønland, USA, England, Tyskland, Belgien og Italien. Projekter som Wiebe har arbejdet på er blevet vist over hele verden og har vundet blandt andet de prestigiøse priser som Milia d’Or i Cannes og den Amerikanske Academy Award for bedste udenlandske film.

Han er en af de få Apple Certified Trainers i Danmark og har blandt andet undervist på Københavns Tekniske Skole (NEXT), KUA, Web Video Academy og Journalist Højskolen.

Som post produktions konsulent har han arbejdet for Kastrup Lufthavn, Cowi, TV-Glad, Metronome, Nordea og mange flere.

Mere om dette kursus