Willmore

Vi skaber medier og indhold med værdi

Willmore hjælper dig med at udkomme i en digital verden. Det betyder, at hvis du er en virksomhed, en organisation eller en udgiver – kan vi hjælpe dig med alle aspekter der handler om at være et medie. Det samme kan vi gøre for dig som deltager på et af vores kurser.

Vi har en passion for stærkt indhold: Vi kan støbe dine formater, skærpe din fortælling, men eksekverer også det konkrete, uanset om du udgiver video, lyd eller tekst.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)

Kommende kurser

Sådan bliver du en god medieleder

Forår 2023

På dette 2 dages kursus får du redskaberne til at træde næste trin op af stigen. Kurset giver konkrete værktøjer og tricks, når du som journalist skal lede andre, sætte den rigtige retning og motivere og strukturere i en branche, der kronisk består af individualister. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
6.840 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Automatisering for alle

Efterår 2022

Mange snakker om og bliver påvirket af automatisering, men hvad er det egentlig? Her får du en letforståelig introduktion til maskinerne i mediebranchen. Vi taler ikke kode og teknik, vi kigger på cases og hvad der rent faktisk kan lade sig gøre. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 Kbh. Ø
Dage:
1 dage
Pris:
4.350 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.

Sæt journalistikken i system – undgå at starte forfra hele tiden

Efterår 2022

Hver mandag starter det forfra. Det hele skal hele tiden opfindes på ny. Der er risiko for tidligt at brænde ud idemæssigt. Men sådan behøver det ikke være. Dette kursus kredser om de nødvendige redaktionelle, kommercielle og digitale forudsætninger, man skal rumme for at blive en succes. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 Kbh. Ø
Dage:
2 dage
Pris:
7.990 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.

Sådan bliver du en god medieleder

Efterår 2022

Kurset giver redaktionelle, menneskelige kommercielle og digitale forudsætninger, man skal rumme for at blive en succes. Du får bl.a. indblik i værdien og behovet for at sætte klare og tydelige mål - og leve dem, give en feedback, der er troværdig og peger fremad, tale om at præstere mm. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 Kbh. Ø
Dage:
2 dage
Pris:
6.840 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.