Willmore

Vi skaber medier og indhold med værdi

Willmore hjælper dig med at udkomme i en digital verden. Det betyder, at hvis du er en virksomhed, en organisation eller en udgiver – kan vi hjælpe dig med alle aspekter der handler om at være et medie. Det samme kan vi gøre for dig som deltager på et af vores kurser.

Vi har en passion for stærkt indhold: Vi kan støbe dine formater, skærpe din fortælling, men eksekverer også det konkrete, uanset om du udgiver video, lyd eller tekst.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)

Kommende kurser

Skab resultater med data

Forår 2024

På to dage får du konkrete eksempler på, hvordan andre journalister og redaktører bruger data til at lave bedre indhold, og du får konkrete værktøjer til selv at komme i gang eller blive skarpere, når du på redaktionen kobler journalistisk nysgerrighed med data. Vi ser på etik og analyserer trafik. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
8.760 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.

Skarpe formater – udkom med succes på mange platforme

Forår 2024

Brug en efteruddannelsesdag på at skærpe evnen til at skære gode formater, som gør det nemmere at skabe godt indhold, som brugerne genkender og vender tilbage til. Du får tid til at at udvikle eller gentænke formater og koncepter til eget medie, så du komme hjem med overblik og nye ideer. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.875 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.

Sådan får du succes som (ny) medieleder

Forår 2024

På to dage bliver du klædt på til rollen som mellemleder i en medievirksomhed. Du får indsigt i mellemlederens rolle og dilemmaer, i at begå dig i organisationen, i ledelse af journalister og planlægning af indhold - og du får personlig coaching i trivsel med præcis dine udfordringer og opgaver. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
8.275 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.

Brugerbehov: Forstå dine brugere og forbliv relevant

Forår 2024

Hvad enten du arbejder strategisk med indhold eller daglig produktion, vil to dage med fokus på, hvordan dit mediet giver sine brugere præcis, hvad de har brug for, være essentielt i en tid, hvor fastholdelse af brugere og dermed annoncører er proportionelt med mediets styrke og overlevelse. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
8.790 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.