Skarpe formater – udkom med succes på mange platforme

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.875 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)
Forår 2024

Det gode, redaktionelle format sikrer genkendelighed. Det er vanedannende for brugerne. Det sikrer, at redaktionen altid – og på tværs af platforme – har noget værdifuldt på hylderne.  Det er med til at give mediet en klarere profil. 

Samtidig giver det gode, redaktionelle format internt en fælles forståelse af, hvordan der skal eksekveres. Men alt det, der ser let ud, har ofte været igennem en grundig proces. 

På dette kursus får du dyb indsigt i, hvilke overvejelser, spørgsmål og dogmer, der ofte ligger bag udviklingen af det gode, langtidsholdbare format. 

På kurset møder du erfarne formatudviklere og gennem konkrete eksempler, øvelser, oplæg og diskussioner bliver du skarpere på, hvordan du udvikler formater til dit medie.

Kurset henvender sig til indholdsproducenter, der arbejder med det daglige indhold og ledere og medarbejdere, der arbejder strategisk med den redaktionelle linje.

Kurset er bygget op i tre moduler, med øvelser, eksempler, metoder og værktøjer:

  • Hvad er et godt format? Debat og eksempler.
  • Udvikling 1: Hvad skal formatet kunne? Hvorfor? Hvordan? Hvilke dogmer bygger det på?
  • Udvikling 2: I gruppe eller på egen hånd udvikler du et format til et medie – gerne dit eget.  

 

Bag kurset står Willmore, der hjælper mediehuse og organisationer med at drive og udvikle nye og eksisterende medier. Willmore har de seneste år udviklet formater til flere medier og organisationer.

Mere om dette kursus