Radio-tilrettelægger

Podcast – sådan kommer du i gang! – ekstra kursus

På dette 2-dages kursus gennemgår vi, hvordan en podcast kommer til verden. Fra ide og konceptudvikling til optagelse, redigering og upload. Søren Prehn, en af de meste erfarne podcastere herhjemme, guider dig. Udstyr bliver også gennemgået. Kurset er meget praktisk og med god tid til den enkelte Læs mere »

Storytelling: Find dine øjeblikke

Du lærer at finde de store øjeblikke i de små historier. Din underviser Torben Schou giver dig inspiration og redskaber til at fortælle gribende historier, der skiller sig ud fra alle de andre. Vær klar på et kursus med masser af eksempler og øvelser – og ikke et eneste PowerPoint-slide. Læs mere »

Podcast for professionelle

Forstå mekanismerne bag den gode podcast, og lær opskriften på, hvordan du udvikler en idé til et stærkt koncept og en professionel produktion. To af Danmarks dygtigste podcast-folk, Dorte Palle og Tor Arnbjørn, står for undervisningen. Læs mere »

Serielle fortællinger – et makerlab

Vi udvikler løsninger på branchens konkrete udfordringer med serielle journalistiske formater. Dit bud på et serielt format kvalificeres gennem vejledning, og du får vigtig viden og teori om narratologi, seriedramaturgi (dragemodellen), world building, og brugerinddragelse i den kreative proces. Læs mere »

Ambitiøs debatjournalistik

Uenigheder, konflikter og skarpe tunger er plusord for mange debatter i radio, i tv og på offentlige scener. Desværre er modtagernes udbytte ofte pauvert. Men sådan behøver det ikke at være. Kurset "Ambitiøs debatjournalistik" fokuserer på debat, som er dynamisk, udbytterig og løsningsorienteret. Læs mere »

Interviewteknik: To mennesker mødes

Meget er på spil, når to mennesker mødes i et interview. Fra første håndtryk bliver der skabt en atmosfære som fungerer. Eller ikke fungerer. Kurset "Når to mennesker mødes" dykker ned i alt det, der foregår inden første spørgsmål - især med fokus på interviewpersonens oplevelse, tillid og tryghed. Læs mere »

Kreativ idéudvikling

Få en konkret værktøjskasse til at blive kreativ på kommando! På dette to-dages kursus lærer du de grundlæggende processer og teknikker til at generere ideer, udvikle koncepter og styre kreative processer. Få hands-on erfaring og én-til-én sparring på dine kreative udfordringer. Læs mere »

Podcast Masterclass i New York

Mød en stjernerække af USA’s bedste podcastere og kig ind i maskinrummet hos toneangivende institutioner som This American Life, Radiolab og Gimlet. I denne masterclass får du både indblik i de nyeste tendenser og inspiration til, hvordan du skruer et klart koncept og en succesfuld podcast sammen. Læs mere »

Storytelling i New York

Tag med Sara Maria Glanowski og Anne Kirstine Hermann til New York og lær storytelling af en stjernerække af USA’s bedste historiefortællere. Vi besøger fyrtårne som The New York Times og giver dig de greb, både skribenter, podcastere og kommunikatører kan bruge til at skabe gribende fortællinger. Læs mere »