Udvidet kursus i ChatGPT: Automation og træning på egne data

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Efterår 2024

Velkommen til et udvidet kursus i ChatGPT, der åbner døren til kunstig intelligens’ uendelige muligheder. Kurset vil give en kort introduktion til teknologien bag Large Language Models (LLM) og AI, særligt fokuseret på ChatGPT. Det er vigtigt at bemærke, at ChatGPT konstant udvikler sig, og derfor vil kurset altid tage udgangspunkt i de seneste viden og værktøjer. Dette sikrer, at du får den mest aktuelle og relevante undervisning.

Kurset er hands-on, og du går derfra med brugbar viden, klar til at implementere i dit arbejde. Du vil uden tvivl opleve, at nye døre for, hvordan du kan anvende AI i din daglige praksis, vil åbne sig.

Gennem relevante øvelser vil du fordybe dig i materialet og styrke din forståelse og anvendelse af AI; tips og tricks, nyeste muligheder indenfor netop din branche og arbejdsfelt og ikke mindst mulighed for at bygge din egen personlige assistent, skræddersyet til at hjælpe dig med dine specifikke opgaver.

Dette kursus er ikke bare en læringsmulighed – det er en dør til fremtiden, en chance for at få førstehånds erfaring med den allernyeste AI-teknologi. Vær forberedt på at transformere din professionelle tilgang og blive en pioner inden for din branche.

Underviser:

Mathias Bang, User Experience Designer, Nørgård Mikkelsen:

Mathias’ officielle titel er UX Designer, men på gangene hos Nørgård Mikkelsen går han under navnet ”du alvidende tech-nørd”. Han var blandt de første i Danmark, der snusede til ChatGPTs revolutionerende væsen, og i dag stikker Mathias næsen i alt, hvad der har med AI at gøre. Han har bygget adskillige specialiserede løsninger på GPT-modellen, som han kender på et yderst detaljeret niveau.

Dette kursus afholdes:
– Palægade 2 1261 København K – d. 3/10-2024 (1 dag)
– Englandsgade 24, 5000 Odense – d. 26/09-2024 (1 dag)

Undervisere

Mathias Bang

Mathias, en User Experience Designer og AI-ekspert hos Nørgaard Mikkelsen, skiller sig ud med sin engagerende formidling og hands-on tilgang. Han oversætter buzzwords til praktiske værktøjer, der gør det let for dig at hoppe med på AI-bølgen. Mathias har været en pioner inden for AI, og han har fra begyndelsen eksperimenteret med ChatGPT. Som frontløber på et af Danmarks største reklamebureauer har han gennem årene arbejdet med forskellige former for AI og været med til at forme branchens udvikling.