Udvidet kursus i ChatGPT: Automation og træning på egne data

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Efterår 2024

”Vores avancerede ChatGPT-kursus for kommunikatører og journalister udforsker de nærmest grænseløse muligheder som kunstig intelligens giver. Du bliver introduceret til teknologien bag Large Language Models (LLM) og AI med særligt fokus på ChatGPT – og da ChatGPT hele tiden udvikles, vil vi altid anvende den nyeste viden og de seneste værktøjer for at sikre, at undervisningen er både aktuel og relevant.

Kurset er praktisk orienteret, og du vil gå derfra med konkret viden, du kan bruge i dit  arbejde med det samme. Du vil opdage nye måder at integrere AI i din hverdag, som kan revolutionere din måde at arbejde på og øge din effektivitet.

Du kommer til at lave målrettede øvelser, der både skaber større forståelse, og som styrker din evne til at anvende AI i praksis. Kurset tilbyder specialiserede tips og de nyeste trends inden for journalistik og kommunikation, og du får mulighed for at skabe din egen personlige AI-assistent, der er tilpasset dine individuelle behov.

Deltag i dette kursus for at åbne en dør til fremtiden, få førstehånds erfaring med cutting-edge AI-teknologi, og forbered dig på at omdanne din professionelle tilgang. Bliv en frontløber i din branche med det værktøj, der sætter dig i spidsen for innovation.”

Underviser:

Peder Hammerskov, DMJX:

 

Dette kursus afholdes:
– 5000 Odense – d. 3/10-2024 (1 dag)
–  5000 Odense – d. 26/09-2024 (1 dag)

Undervisere

Peder Hammerskov

Peder Hammerskov er underviser på journalistuddannelsen, forskellige diplom-uddannelser og efteruddannelseskurser inden for journalistik og kommunikation – typisk med fokus på anvendelsen af kunstig intelligens (AI).

Peder har initieret ‘Netværk for kunstig intelligens i dansk journalistik’. Netværket består af ca. 400 personer med baggrunde som journalister, kommunikatører, teknologieksperter, forskere og undervisere.

Han udgiver nyhedsbrevet ‘DataDrevet – AI i medierne’, som formidler information og nyheder om AI inden for mediebranchen.

Mere om dette kursus