Creative ZOO

Creative ZOO er et brandbureau med speciale i blandt andet udviklingen af medier, mediemix, kreative koncepter og at skabe kommunikation, der hænger sammen – hele vejen fra indsigt til handling.

Bureauet arbejder sammen med blandt andet en række organisations- og oplevelseskunder, herunder i forhold til udviklingen af både trykt og digital kommunikation.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 3 evalueringer)

Kommende kurser

Byg en playbook til dine sociale medier

Efterår 2024

Vil du optimere din indsats på sociale medier og skabe bedre indhold på tværs af dine kanaler? På kurset lærer du om strategisk kanalvalg, effektiv indholdsproduktion, og hvordan du skaber en playbook, som kan ensrette indsatsen med at skabe indhold, der udnytter dine styrker og rammer målgruppe Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000, Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
7.500 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Stå stærkere som redaktør

Efterår 2024

Styrk din redaktionelle prioritering til flere kanaler - og bliv bedre til at udfylde rollen som redaktør. Vi ser på indhold, der rammer nichen og udnytter kanalerne bedst. Vi taler kvalitet, mod og fravalg. Du får værktøjer til hverdagen og inspirerende cases. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2300 København S
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
7.500 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Stå stærkere som redaktør

Forår 2024

Styrk din redaktionelle prioritering og bliv bedre til at navigere mellem strategi, medietendenser og journalistiske ambitioner. Vi ser på historier, der udfolder sig klogt på tværs af kanaler, og vi skærper mediets identitet og formål. Du får værktøjer til hverdagen og inspirerende cases. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2300 København S
Dage:
2 dage
Pris:
6.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.