Medier og udvikling

Datajournalistik – analyse, scraping og efterforskning

Lær at finde solohistorier på dit stofområde ved at indsamle og analysere datamateriale. Fokus vil udover databehandling, være på research, hvor vi fokuserer på verifikation af kilder og at finde den data, der i forvejen er tilgængelig på nettet. Desuden arbejde med osint (open source intelligen). Læs mere »

Video i virksomheds kommunikation

Vil du skabe værdi for virksomheden med video, skal den hænge sammen med den overordnede kommunikations- og forretningsstrategi. Det lærer du på kurset, der giver dig lige dele strategisk viden og praktiske værktøjer.  Læs mere »

Tag scenen: Styr live-interviews og debatter

Du lærer som journalist at blive en skarp moderator, der med nærvær og overblik kan styre en debat, et interview eller en samtale foran et live-publikum. Du bliver undervist af Rie Helmer, der er en erfaren journalist, moderator og tidligere vært på DR1’s programmer Sporløs og Aftenshowet. Læs mere »

Masterclass: Styrk lederskab og innovation på redaktionen

Cory Schouten er en af branchens mest transformative medieledere og dygtigste undervisere. Til oktober står Cory i spidsen for en masterclass for redaktionelle ledere. Fokus er hvordan den moderne redaktion skaber de bedst mulige resultater, den højeste arbejdsglæde og bedste servicering af brugerne Læs mere »

Brugerbehov: Bliv ekspert i metoden der skaber resultater.

Brugerbehov går sin sejrsgang i medieverdenen. Det har succesfuldt drevet fremgang og transformation, først internationalt nu i Danmark. Lær metoden af dem, der har stået for implementering hos en række danske medier og blandt andet står bag et datasystem baseret på brugerbehov. Læs mere »

Byg en playbook til dine sociale medier

Vil du optimere din indsats på sociale medier og skabe bedre indhold på tværs af dine kanaler? På kurset lærer du om strategisk kanalvalg, effektiv indholdsproduktion, og hvordan du skaber en playbook, som kan ensrette indsatsen med at skabe indhold, der udnytter dine styrker og rammer målgruppe Læs mere »

Fra byline til bestseller

Kurset lærer dig at forvandle din journalistiske erfaring til en fortælling i bogform. Vi finder den store historie i dit stofområde og tænker i hovedpersoner og scener. Forfattere, forlagsredaktører og andre giver tips til et effektivt bog-pitch, som du selv kan sende afsted, når du kommer hjem. Læs mere »

AI i journalistik

Vi dykker ned i de mange måder, hvorpå kunstig intelligens (AI) kan og vil omforme journalistikken. Kurset vil både udvide din forståelse af, hvad der er muligt i journalistikken og sætte dig i stand til at udnytte disse værktøjer i dit eget arbejde. Det bliver top-aktuelt og super-relevant. Læs mere »