Ledelse og samarbejde

Tag scenen: Styr live-interviews og debatter

Du lærer som journalist at blive en skarp moderator, der med nærvær og overblik kan styre en debat, et interview eller en samtale foran et live-publikum. Du bliver undervist af Rie Helmer, der er en erfaren journalist, moderator og tidligere vært på DR1’s programmer Sporløs og Aftenshowet. Læs mere »

Procesledelse

Styrk din rolle som procesleder og facilitator. På kurset lærer du om interaktionel dynamik, appreciative inquiry, narrativ terapi og andre kompetencer. Du får ny teoretisk viden og en udbygget, praktisk anvendelige værktøjskasse, der gør dig bedre til at arbejde med ledelse af sociale processer.  Læs mere »

Kommunikationsledelse

Tag lederskab over dit arbejde, og vend frustrationer til handlinger. Kurset er særligt udviklet til dig, der arbejder i kommunikations- og mediebranchen, og som ønsker at blive dygtigere til at arbejde med ledelse af enten projekter eller medarbejdere, men som ikke nødvendigvis har en formel cheftitel. Læs mere »

Strategisk ESG-kommunikation

Du lærer at bruge indsigter fra din organisations ESG-indsats til strategisk kommunikation. Dine undervisere Line Schmeltz og Anna Karina Kjeldsen sørger for, at du efter kurset kan kommunikere aktivt til omverdenen om din virksomheds arbejde med samfundsansvar. Læs mere »

Masterclass: Styrk lederskab og innovation på redaktionen

Cory Schouten er en af branchens mest transformative medieledere og dygtigste undervisere. Til oktober står Cory i spidsen for en masterclass for redaktionelle ledere. Fokus er hvordan den moderne redaktion skaber de bedst mulige resultater, den højeste arbejdsglæde og bedste servicering af brugerne Læs mere »

Forstå og led dine unge medarbejdere

Du får opdateret psykologisk viden og konkrete ledelsesredskaber, der hjælper dig til at forstå og lede dine unge medarbejdere, så de trives bedre. Og med en MPA-personlighedstest lærer du dine egne styrker som chef at kende. Bagefter kan du motivere og inspirere både dine medarbejdere og kolleger. Læs mere »

Bliv en bedre redaktør

Du lærer at finde din nye rolle som leder, skabe gennem andre, motivere hver enkelt og udvikle en kreativ, idérig kultur. Dine undervisere Jacob Fenger og Karen Straarup sørger for, at du udvikler dig som redaktionel leder og får konkrete værktøjer til at løfte dit hold og lede optimalt. Læs mere »

Lær at give værdifuld feedback

Lær at mestre feedbacken, der løfter både præstationer og samarbejde. Du får den vigtige viden og de konkrete værktøjer, du har brug for, så du kan levere en værdifuld feedback. Kurset afholdes af tidligere TV 2-redaktør Louise Kjær, der har afholdt over 100 feedback-workshops i mediebranchen. Læs mere »

Stå stærkere som redaktør

Styrk din redaktionelle prioritering til flere kanaler - og bliv bedre til at udfylde rollen som redaktør. Vi ser på indhold, der rammer nichen og udnytter kanalerne bedst. Vi taler kvalitet, mod og fravalg. Du får værktøjer til hverdagen og inspirerende cases. Læs mere »

Gå i dybden med ideudvikling og din kreative proces

Bliv klogere på, hvordan de gode ideer opstår og hvad hemmeligheden er bag en vellykket kreativ proces. I løbet af to intensive dage lærer du anvendelige metoder til at åbne op for dit kreative flow og får indsigt i psykologiske processer, så du undgår at spænde ben for dig selv. Læs mere »