Lær at give værdifuld feedback

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2450 København SV
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.050 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Efterår 2024

Lær at give værdifuld feedback, der løfter, udvikler og skaber både tillid, trivsel og bedre resultater for dig selv og dem, du arbejder sammen med. 

Evnen til at give værdifuld feedback er en uundværlig del af hverdagen på moderne mediearbejdspladser – ikke blot for lederne, men for alle medarbejdere. Desværre er det ofte overset, at det faktisk kan være ret svært.

Det er nemlig ikke nok, at du er dygtig til dit fag, for det er ikke blot, hvad du siger, men i høj grad også, hvordan og hvornår du leverer dit budskab, der har en betydning for om din feedback bliver værdifuld for modtageren.

Når du får redskaberne og modet til at give god og brugbar feedback, bidrager du til et arbejdsmiljø, hvor der tales med mennesker og ikke om mennesker. Hvor ingen bliver opgivet, og alle får mulighed for at udvikle sig løbende.

HVAD OPNÅR DU, NÅR DU MESTER AT GIVE FEEDBACK:

  • Løbende forbedring af dine egne og andres resultater.
  • Bedre samarbejde med og tillid til kollegaer og ledere.
  • Dagligdagens irritationsmomenter bliver færre, fordi du taler med dem, der kan gøre noget ved udfordringerne.
  • Øget trivsel og udvikling – ikke blot for dig, men for alle du arbejder sammen med.
  • Mere konstruktive og professionelle samtaler.

HVAD LÆRER DU PÅ KURSET:

  • Du får indsigt i, hvorfor det kan være så svært at finde modet og motivationen til at give feedback – både for dig selv og andre.
  • Du lærer, hvordan du selv bedst muligt møder op i samtalerne, og hvordan du skaber et rum, hvor din feedback gives på en nysgerrig, tryg og værdig måde.
  • Du får konkrete tips til at give en værdifuld og vitaminrig feedback på både adfærd, samarbejde og præstation.
  • Du får en konkret og simpel model, du kan benytte, når du skal give den feedback, der er svær at levere.
  • Du får værktøjer til, hvordan du selv bedst muligt tager imod feedback fra andre.

AFLYSNINGSPOLITIK

Ved afbud mere end fire uger før kursusdagen, koster det en administrationsafgift på kr. 1.500. Ved afbud mindre end fire uger før kursusdagen, opkræves den fulde pris.

Undervisere

Louise Kjær

Før Louise Kjær som selvstændig begyndte at udvikle ledere og det gode samarbejde i teams, arbejdede hun i 15 år på TV 2 som journalist og redaktør.

Hun var involveret i både den daglige nyhedsdækning, større transmissioner og debatter. Det er hendes egne erfaringer med feedback i mediebranchen , Louise bringer i spil på workshoppen sammen med den viden og indsigt, hun har tilegnet sig i sit selvstændige virke som coach, konsulent og facilitator.

Louise Kjær er certificeret coach fra Sofia Manning med speciale i konflikt-, ledelses- og teamcoaching samt certificeret stresscoach fra Forebyg Stress v. Bjarne Toftegaard.

I foråret 2023 udkom hendes bog “LYDØR – skab tillid, udvikling og gode samtaler med feedback”.

Du kan læse mere om Louise Kjær her.