JAKOB RUBIN KOMMUNIKATION

Jakob Rubin, journalist og gennem flere år korrespondent for Jyllands-Posten m.fl. i Latinamerika, fortsætter rækken af efteruddannelseskurser i Brasilien og udbygger med endnu en latinamerikansk destination, Cuba.
JAKOB RUBIN KOMMUNIKATION’s kurser er intensive med dybde, energi og fokus på den globale udvikling i et dansk perspektiv – og den lokale kultur.
Jakob Rubin har boet i Latinamerika i 10 år, været lokalt gift i 19 år og haft sin gang på det latinamerikanske kontinent siden 1980’erne. Han taler og skriver portugisisk og spansk.
Kurserne arrangeres i samarbejde med et anerkendt dansk rejsebureau (medlem af rejsegarantifonden) i samarbejde med lokale, velfunderede enkeltpersoner, firmaer og/eller organisationer.
I god tid forud for kursusstart uddeles relevant materiale om indhold og alle praktiske oplysninger.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 19 evalueringer)

Kommende kurser

Catalonien – konflikten, der ikke vil gå væk

Forår 2019

Forstå den catalanske konflikt. Tag med på efteruddannelse til Barcelona, hvor de stridslystne catalanere samler kræfter til et nyt anslag mod Spanien i 'Konflikten, der ikke vil gå væk'. En uge i EU's heftigste løsrivelsesstrid, hvor vi møder kombattanter fra begge lejre og besøger Arenys de Munt. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Girona, Spanien
Dage:
6 dage
Pris:
18.400 kr. | PU-støtte: 5.400 kr.

Cuba – presset fra flere sider

Forår 2019

Cuba - 60 år efter revolutionen. Tag på efteruddannelse til den genstridige ø og forstå Cuba i en latinamerikansk kontekst. Kurset er en gentagelse fra maj 2018 med nye elementer. Vi møder repræsentanter for regeringen og overraskende åbenmundede kritikere af systemet. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Artemisa provins, Cuba
Dage:
7 dage
Pris:
23.900 kr. | PU-støtte: 6.900 kr.

Latino power – USA i et spansk perspektiv

Efterår 2018

USA's 57 mio. spansktalende vælgere udgør en magtbase, som landets politikere bruger og misbruger. I en intensiv uge i Miami en måned før midtvejsvalget sætter vi USA i et spansk perspektiv med besøg hos latinamerikanske organisationer, eksil-cubanere, de to partier og byens tosprogede mediehuse. Læs mere »

Cuba – post-Castro

Forår 2018

Cuba er det latinamerikanske paradoks. Landets nye ledere står foran store udfordringer. Vi besøger en ø i økonomisk fremgang med voksende social ulighed, en utålmodig befolkning og fornyet fjendtlighed fra USA. Og hvor man trods fattigdom og undertrykkelse ligger højt i livskvalitet-statistikkerne. Læs mere »