JAKOB RUBIN KOMMUNIKATION

Jakob Rubin, journalist og gennem flere år korrespondent for Jyllands-Posten m.fl. i Latinamerika, fortsætter rækken af efteruddannelseskurser i Brasilien og udbygger med endnu en latinamerikansk destination, Cuba.
JAKOB RUBIN KOMMUNIKATION’s kurser er intensive med dybde, energi og fokus på den globale udvikling i et dansk perspektiv – og den lokale kultur.
Jakob Rubin har boet i Latinamerika i 10 år, været lokalt gift i 19 år og haft sin gang på det latinamerikanske kontinent siden 1980’erne. Han taler og skriver portugisisk og spansk.
Kurserne arrangeres i samarbejde med et anerkendt dansk rejsebureau (medlem af rejsegarantifonden) i samarbejde med lokale, velfunderede enkeltpersoner, firmaer og/eller organisationer.
I god tid forud for kursusstart uddeles relevant materiale om indhold og alle praktiske oplysninger.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 104 evalueringer)

Kommende kurser

Tysklands ekstreme højredrejning

Efterår 2024

Tysklands oplever en voldsom højredrejning, og partier stemplet som ekstreme og fascistiske har flertal i delstater i det tidligere Østtyskland. De etablerede partier frygter for næste års parlamentsvalg. Med udgangspunkt i en af verdens mest spændende byer, Berlin, går vi helt tæt på udviklingen. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Berlin
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
19.900 kr. | PU-støtte: 6.500 kr.

Israel-Palæstina, konfliktens kerne

Efterår 2024

I en intens uge kommer du tæt på den israelsk-palæstinensiske konflikt. Vi zoomer vi ind på krigen i Gaza og det komplicerede israelske samfund. Og dykker ned i splittelsen internt i både Israel og blandt palæstinenserne. Vi møder repræsentanter for begge parter og har udgangspunkt i Jerusalem. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Jerusalem
Dage:
6 dage
Pris:
21.900 kr. | PU-støtte: 7.800 kr.

Valgdrama i USA

Efterår 2024

USA's præsidentvalg 2024 sprænger skalaen i f.t. drama, personangreb og kampagneudgifter. Vi slår ned, netop som det går hedest for sig. På et roadtrip i Washington DC og Pennsylvania møder vi politikere, eksperter, bibel-prædikanter og det udkants-USA, der står for at disrupte verden d. 5. nov. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Hoteller i USA
Dage:
7 dage
Pris:
30.900 kr. | PU-støtte: 9.100 kr.

NATO – krig i Europa

Forår 2024

Ruslands invasion af Ukraine har kastet Europa ud i den værste sikkerhedskrise siden 1945. Modsvaret er et stærkt NATO. I Bruxelles, Europas politiske og militære hovedkvarter møder vi danske og internationale repræsentanter og eksperter, der redegør for det nye trusselsbillede og de mulige udveje. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Hotel
Dage:
5 dage
Pris:
20.900 kr. | PU-støtte: 6.500 kr.

Nordirland – EU’s problembarn (Aflyst pr. 4. marts – se mere i kursusbeskrivelsen)

Forår 2024

I Nordirland kom det igen til vold mellem protestanter og katolikker i forbindelse med Brexit. Landet er uden regering siden juni 2022 af samme grund. Vi besøger Belfast og Londonderry, møder konfliktens hovedaktører og prøver at forstå, hvad der nærer hadet i det ellers så idylliske land. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Hoteller, Irland
Dage:
6 dage
Pris:
22.900 kr. | PU-støtte: 7.800 kr.

NATO – og truslen fra Øst

Efterår 2023

Europa er kastet ud i sin værste sikkerhedskrise siden 1945, og det eneste realistiske modsvar kommer fra NATO og dets allierede. I Europas politiske og militære hovedkvarter møder vi danske og internationale repræsentanter og eksperter, der redegør for det nye trusselsbillede og de mulige udveje. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bruxelles, Belgien
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
19.900 kr. | PU-støtte: 6.500 kr.

Kampen om USA – valg i et splittet land

Efterår 2023

Kom tæt på valgkampen i et USA i splid med sig selv m. David Trads/Jakob Rubin. Hvor man bruger mia. på brutale kampagner og skyr ingen midler. Vinderen sætter kursen i klodens aktuelle værdiopgør. Mød eksperter, politikere og civile i Washington DC og tag på roadtrip til to stater i udkants-USA. Læs mere »