Carina Buus

Carina Buus er uddannet journalist og har i 15 år været redaktør og daglig leder på TV 2 Nyhederne. Her har hun ledet og motiveret hundredvis af medarbejdere fra forskellige faggrupper til hver dag at gøre deres allerbedste. Nu arbejder hun som selvstændig ledelsesrådgiver, underviser og foredragsholder. Hun udvikler ledere over hele landet og i mange brancher i at blive dygtigere til at kommunikere, motivere og anerkende medarbejderne, så alle opnår større arbejdsglæde.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 2 evalueringer)

Kommende kurser

Den nye, moderne leder – bliv klædt på til rollen

Efterår 2024

Er du ny leder, eller vil du være en dygtigere moderne leder? Så er kurset her det rigtige for dig. Gennem din egen DiSC-personprofil arbejder vi med dine styrker og udviklingspunkter som leder, og du bliver skarpere til at motivere, uddelegere og kommunikere med dine medarbejdere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1171 Kbh. K
Dage:
4 dage
Pris:
16.400 kr. + moms | PU-støtte: 5.200 kr.

Den nye leder – bliv klædt på til rollen

Forår 2024

På kurset finder du din egen personlige ledelsesstil, du bliver skarp på dine egne styrker og udfordringer som leder og så bliver du dygtig til at motivere, kommunikere og samarbejde med forskellige mennesker ud fra læring om DiSC-personprofiler. Du får også brugbar viden om ledelsesmæssig coaching. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 København K
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
16.300 kr. + moms | PU-støtte: 5.200 kr.

Boost din motivation og kickstart din arbejdsglæde!

Efterår 2023

Er din motivation blevet væk, eller har du i en travl hverdag helt glemt, hvad der motiverer dig? Nedskæringer, fyringsrunder og forandringer – mange faktorer kan påvirke din motivation i forkert retning. På kurset finder vi din indre drivkraft, booster din motivation og kickstarter din arbejdsglæde Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1610 København V
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
7.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

AFLYST: Den nye leder – bliv klædt på til rollen

Efterår 2023

Er du ny redaktør/mellemleder, eller vil du gerne være det? På kurset får du værktøjer til at træde i karakter som leder og opnå ikke bare lederskab, men også følgeskab. Gennem værdiafklaring og en personlighedstest finder vi din ledelsesstil og hvordan, du bedst motiverer dine medarbejdere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1610 København
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
12.500 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.