Carina Buus

Carina Buus har 20 års erfaring med tv-produktion både som journalist, tilrettelægger og redaktør. Det er blevet til at hav af reportage- og aktualitetsprogrammer til TV 2 og DR. De seneste år har hun udviklet streaming-formater eksklusivt til TV 2 PLAY – herunder minidokumentarer, explainere og mere serielle formater opbygget efter dragemodellen. Hun har siddet med seertalsanalyser og ved med andre ord, hvad der virker på streaming. Nu deler hun sin viden om de nyeste tendenser.
Som daglig leder af diverse redaktioner på TV 2 har hun ledet og motiveret hundredvis af medarbejdere fra forskellige faggrupper til hver dag at yde deres allerbedste. Det er den erfaring, hun nu bringer i spil, når hun underviser nye ledere.

Kommende kurser

Boost din motivation og kickstart din arbejdsglæde!

Efterår 2023

Er din motivation blevet væk, eller har du i en travl hverdag helt glemt, hvad der motiverer dig? Nedskæringer, fyringsrunder og forandringer – mange faktorer kan påvirke din motivation i forkert retning. På kurset finder vi din indre drivkraft, booster din motivation og kickstarter din arbejdsglæde Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1610 København V
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
7.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Den nye leder – bliv klædt på til rollen

Efterår 2023

Er du ny redaktør/mellemleder, eller vil du gerne være det? På kurset får du værktøjer til at træde i karakter som leder og opnå ikke bare lederskab, men også følgeskab. Gennem værdiafklaring og en personlighedstest finder vi din ledelsesstil og hvordan, du bedst motiverer dine medarbejdere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1610 København
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
12.500 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.

AFLYST: Aktualitetsformater på streaming

Forår 2023

Hvordan løfter man en klassisk dokumentar til et serielt streaminghit? Og hvordan fanger man streamerne, så de både ser programmet, binger det næste afsnit og snacker noget helt andet på sitet? Det og meget mere får du svaret på, når vi kaster os over serielle aktualitetsformater til streaming. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 København K
Dage:
3 dage
Pris:
12.500 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.

Den nye leder – bliv klædt på til rollen

Forår 2023

Er du ny redaktør/mellemleder, eller vil du gerne blive det? På kurset får du værktøjer til at træde i karakter som leder og opnå ikke bare lederskab, men også følgeskab. Gennem værdiafklaring og en personlighedstest finder vi din personlige ledelsesstil og hvordan, du bedst motiverer dine kolleger. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 København K
Dage:
3 dage
Pris:
12.500 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.