DOX:WORLD

DOX:WORLD er en dokumentarfilmskole i hjertet af Aarhus. Grundlagt af dokumentaristerne Berit Madsen og Finn Mathiasen. Siden 2018 har mere end 200 kursister gennemført vores kurser med meget stor tilfredshed. Skolen leverer intensive hands-on kurser, hvor undervisningen afprøves i praksis fra første dag.
Finn og Berit har begge lavet prisvindende internationale dokumentarfilm og har produceret en stor mængde kortere journalistiske fortællinger til nettet. De er begge aktive dokumentarister og den store erfaring fra egne produktioner udgør en vigtig del af undervisningen på kurserne.

Kommende kurser

Lav professionel film med din mobil

Efterår 2022

Selv i små film lavet med mobilen, er det vigtigt at producere velfortalte og gennemtænkte videoer og bruge de filmiske virkemidler effektivt. På dette handson-kursus bliver du undervist af internationalt prisvindende dokumentarister og lærer håndværket fra bunden. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
3 dage
Pris:
10.500 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.

Lav video med stærke scener

Efterår 2022

Din videofortælling er effektiv, når den taler til dit publikums hjerte. På dette kursus lærer prisvindende dokumentarister Berit Madsen og Finn Mathiasen dig, hvordan du går fra talking heads til at arbejder med scener og skaber stærke medrivende øjeblikke i dine videoer. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
3 dage
Pris:
10.500 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.

Lav video med dokumentarfilmens stærke sprog

Efterår 2022

Når din videoproduktion har et stærkt filmisk sprog, der taler til både følelser og intellekt, har du skabt en medrivende fortælling, der skiller sig ud. Prisvindende dokumentarister Berit Madsen og Finn Mathiasen giver dig professionelt værktøj til at lave skarp video med filmiske virkemidler. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
17.500 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.