Lotte Rosdahl

Lotte Rosdahl er journalist, forfatter, underviser og foredragsholder i egen virksomhed med erfaring i inklusion og mangfoldighed i medier og kommunikation.

Hun udviklede i 2013 den inkluderende metode TrustJournalism. Den justerer og korrigerer journalistikken, så den viser et mere nuanceret, mangfoldigt og retvisende billede af mennesker, miljøer og lande.

Lotte Rosdahl udgav i 2020 fagbogen “TrustJournalism – En jounrnalistisk metode til et mere nuanceret billede af mennesker i medierne”. Bogen er indstillet til Publicist Nyskaberprisen 2020.

Lotte Rosdahl har arbejdet inden for det sociale felt og vundet priser for sit inkluderende arbejde, bla. blev hun efter Muhammedkrisen indstillet til Integrationsministeriets Ildsjælspris for projektet “Unge møder Unge”.

Lotte Rosdahl blogger om mangfoldighed og inklusion i medier og kommunikation. Hun er debattør, deltager på faglige konferencer i Danmark og Norden og har produceret podcasten TrustCast om inkluderende journalistik. Hun er medstifter af et nyt nordisk forum til fremme af socialansvarlig journalistik med base på Tampera Universitet i Findland.

Lotte Rosdahl er pioner inden for konstruktiv journalistik bl.a. som taler på Fagfestivalen, som medarrangør af Danmarks første seminar om konstruktiv journalistik, og som medstifter af ”Danmarks Bedste Nyheder – Forum for konstruktiv journalistik” og ”Dansk Selskab for Konstruktiv Journalistik”.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 2 evalueringer)

Kommende kurser

Inkluderende journalistik: Mangfoldighedskompetencer gør dig attraktiv på jobmarkedet

Forår 2024

Dette gennemprøvede online-kursus giver dig en række helt nye mangfoldighedskompetencer, der gør dig attraktiv på fremtidens jobmarked. Over fem uger får du redskaber til at sikre repræsentation inden for alle områder i en journalistisk eller kommunikativ opgave. Efter endt kursus får du et diplom. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8660 Skanderborg
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
11.449 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.