Jacob Langvad EU-kurser

Jacob Langvad har arbejdet med EU-politik i Bruxelles siden 1993 som korrespondent for danske medier som DR, Weekendavisen, Information, Berlingske, og som nyhedsredaktør på netmediet EurActiv.com.

Siden 2017 har han også organiseret efteruddannelse, online-kurser og holdt foredrag. Bruxelles-kurserne bringer det EU-politiske arbejde ned i øjenhøjde gennem møder med politikere, tænketanke, kommissærer og EU-embedsmænd.

Jacob Langvad har skrevet den roste undervisningsbog “Europas svære fællesskab” til samfundsfag i gymnasiet på Forlaget Columbus. Bogen udkom i først i 2015 og i en opdateret udgave i 2020.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 43 evalueringer)

Kommende kurser

Maskinrummet i Bruxelles: Lykkes den grønne omstilling efter Ukraine-krigen ? Får EU ryddet op?

Efterår 2022

EU-samarbejdet drives altid fremad af kriser. Krigen i Ukraine er det seneste eksempel. Hvad gør den ved den grønne omstilling og EUs ambition om en stærk udenrigs- og forsvarspolitik? Tag med Jacob Langvad på en guidet tur til maskinrummet i Bruxelles og find ud af hvor EU er på vej hen lige nu. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bruxelles 1000, Belgien
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
18.500 kr. + moms | PU-støtte: 7.800 kr.

Intensivt kursus om EU og forsvar i Bruxelles før folkeafstemningen

Forår 2022

Statsministeren tog Danmark på sengen med folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet. Men der er stadig tid til en kvik redaktionel oprustning, der klæder pressen ordentligt på til debatten. Tag med til Bruxelles og få overblik over hvad EU's fælles forsvarspolitik kan idag og hvor den er på vej hen. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bd Charlemagne 11/19, 1000 Bruxelles
Dage:
2 dage
Pris:
8.400 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.

Bruxelles: Uro i EU’s magtbalance

Forår 2022

Merkel er væk, Macron er presset. Det rokker ved magtbalancen i EU. På kurset tager vi bestik af konsekvenserne for dansk EU-politik, den grønne omstilling og drømmen om 'strategisk autonomi'. Tag på guidet tur til EU's maskinrum med Bruxelles-korrespondent Jacob Langvad og mød de tungeste spillere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bruxelles, Belgien
Dage:
4 dage
Pris:
17.800 kr. | PU-støtte: 7.800 kr.