Jacob Langvad EU-kurser

Jacob Langvad har arbejdet med EU-politik i Bruxelles siden 1993 som korrespondent for danske medier som DR, Weekendavisen, Information, Berlingske, og som nyhedsredaktør på netmediet EurActiv.com.

De sidste 5 år har han også organiseret efteruddannelse, online-kurser og holdt foredrag. Bruxelles-kurserne bringer det EU-politiske arbejde ned i øjenhøjde gennem møder med politikere, tænketanke, kommissærer og EU-embedsmænd.

Jacob Langvad har skrevet den roste undervisningsbog “Europas svære fællesskab” til samfundsfag i gymnasiet på Forlaget Columbus. Bogen udkom i først i 2015 og i en opdateret udgave i 2020.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 37 evalueringer)

Kommende kurser

Bruxelles: Uro i EU’s magtbalance

Forår 2022

Merkel er væk, Macron er presset. Det rokker ved magtbalancen i EU. På kurset tager vi bestik af konsekvenserne for dansk EU-politik, den grønne omstilling og drømmen om 'strategisk autonomi'. Tag på guidet tur til EU's maskinrum med Bruxelles-korrespondent Jacob Langvad og mød de tungeste spillere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bruxelles, Belgien
Dage:
4 dage
Pris:
17.800 kr. | PU-støtte: 7.800 kr.

EU på egne ben – klemt mellem Kina og USA. OBS – NYE KURSUSDATOER

Efterår 2021

Besøg maskinrummet og få ansigter på Bruxelles. Kina er officiel EU-rival og investeringsaftalen med Beijing er i modvind. Trump er væk, men ikke mistilliden til USA. EU vil både tæmme tech-giganterne og bevare den grønne førertrøje. Men er slagordet om europæisk suverænitet andet end en skåltale? Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
51, quai au Bois à Brûler 1000 Bruxelles
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
17.400 kr. | PU-støtte: 7.800 kr.