Jacob Langvad EU-kurser

Jacob Langvad har arbejdet med EU-politik i Bruxelles siden 1993 som korrespondent for danske medier som DR Orientering, 24syv, Weekendavisen, Information, Berlingske, og som nyhedsredaktør på netmediet EurActiv.com.

Jacob har siden 2017 organiseret efteruddannelse i både Bruxelles, Frankfurt og Luxemborg, og tema-baserede kurser for erhvervsgrupper om grøn omstilling, digital økonomi, og holdt foredrag om belgisk liv og kultur. Han er medlem af den belgiske rejsegarantifond.

Bruxelles-kurserne bringer det EU-politiske arbejde ned i øjenhøjde gennem møder med politikere, tænketanke, kommissærer og EU-embedsmænd. Det er faglig turisme med højt lixtal blandet med god belgisk øl og mad.

Jacob har skrevet den roste undervisningsbog “Europas svære fællesskab” til samfundsfag i gymnasiet på Forlaget Columbus. Bogen udkom i først i 2015 og i en opdateret udgave i 2020.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 48 evalueringer)

Kommende kurser

Gider EU betale for klimapolitikken? Kritisk valg til Europa-Parlamentet. Bruxelles og Paris

Forår 2024

Klimakrisen er en realitet. På papiret vil EU den grønne omstilling. Men hvem skal betale regningen for at realisere den? Slagsmålet kommer nu og vil dominere Europa-Parlamentsvalget 2024. Mød aktørerne i den grønne valggyser. Undervejs runder vi også NATO-hovedkvarteret og får en sidste dag i Paris Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
quai au Bois à Brûler, 1000 Bruxelles
Dage:
4 dage
Pris:
19.900 kr. | PU-støtte: 5.200 kr.

På jagt efter krigsforbrydere og kokainkonger. International justits og politi i Haag.

Forår 2024

Jagten på alt fra krigsforbrydere til kokainkonger og cyber-svindlere har tråde til den hollandske by Haag. Vi stiller skarpt på internationalt justits og politisamarbejde. En dag slutter krigen i Ukraine. Arbejdet med at sikre domfældelser af Putin og hans venner er allerede er i fuld gang. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Wagenstraat 127 Den Haag, Holland.
Dage:
3 dage
Pris:
10.900 kr. | PU-støtte: 3.900 kr.

Energikrisen tester solidariteten i EU

Forår 2023

Energikrisen og den russiske gas-afpresning i kølvandet på Ukraine-krigen har sat EU i en alvorlig klemme. Solidaritet mellem landene og støtte til de hårdest ramte borgere, blev lovet. Men hvordan gik det med at levere, og hvad har EU til nu lært af energikrisen, der truer den sociale stabilitet? Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1000 Bruxelles, Belgien
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
18.600 kr. + moms | PU-støtte: 5.400 kr.