Jacob Langvad EU-kurser

Jacob Langvad har arbejdet med EU-politik i Bruxelles siden 1993 som korrespondent for danske medier som DR Orientering, 24syv, Weekendavisen, Information, Berlingske, og som nyhedsredaktør på netmediet EurActiv.com.

Jacob har siden 2017 organiseret efteruddannelse i både Bruxelles, Frankfurt og Luxemborg, og tema-baserede kurser for erhvervsgrupper om grøn omstilling, digital økonomi, og holdt foredrag om belgisk liv og kultur. Han er medlem af den belgiske rejsegarantifond.

Bruxelles-kurserne bringer det EU-politiske arbejde ned i øjenhøjde gennem møder med politikere, tænketanke, kommissærer og EU-embedsmænd. Det er faglig turisme med højt lixtal blandet med god belgisk øl og mad.

Jacob har skrevet den roste undervisningsbog “Europas svære fællesskab” til samfundsfag i gymnasiet på Forlaget Columbus. Bogen udkom i først i 2015 og i en opdateret udgave i 2020.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 48 evalueringer)

Kommende kurser

Kan EU vinde AI-revolutionens værdikamp?

Efterår 2023

Kampen om AI-revolutionens normer og værdier i fuld gang i Bruxelles. Virksomheder som ChatGPT truer med at trække sig, hvis de nye EU regler ”overregulerer”. Tør EU stå fast og holde værdierne højt? Mød de centrale EU-skikkelser i den store AI-diskussion, og få spurgt ind til alle de ømme punkter Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
51, quai au Bois à Brûler, Bruxelles
Dage:
4 dage
Pris:
18.300 kr. + moms | PU-støtte: 5.200 kr.

Energikrisen tester solidariteten i EU

Forår 2023

Energikrisen og den russiske gas-afpresning i kølvandet på Ukraine-krigen har sat EU i en alvorlig klemme. Solidaritet mellem landene og støtte til de hårdest ramte borgere, blev lovet. Men hvordan gik det med at levere, og hvad har EU til nu lært af energikrisen, der truer den sociale stabilitet? Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1000 Bruxelles, Belgien
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
18.600 kr. + moms | PU-støtte: 5.400 kr.

Maskinrummet i Bruxelles: Lykkes den grønne omstilling efter Ukraine-krigen ? Får EU ryddet op?

Efterår 2022

EU-samarbejdet drives altid fremad af kriser. Krigen i Ukraine er det seneste eksempel. Hvad gør den ved den grønne omstilling og EUs ambition om en stærk udenrigs- og forsvarspolitik? Tag med Jacob Langvad på en guidet tur til maskinrummet i Bruxelles og find ud af hvor EU er på vej hen lige nu. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bruxelles 1000, Belgien
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
18.500 kr. + moms | PU-støtte: 7.800 kr.