Jacob Langvad EU-kurser

Jacob Langvad har arbejdet med EU-politik i Bruxelles siden 1993 som korrespondent for danske medier som DR Orientering, 24syv, Weekendavisen, Information, Berlingske, og som nyhedsredaktør på netmediet EurActiv.com.

Siden 2017 har han også organiseret efteruddannelse, online-kurser og holdt foredrag. Bruxelles-kurserne bringer det EU-politiske arbejde ned i øjenhøjde gennem møder med politikere, tænketanke, kommissærer og EU-embedsmænd. Medlem af den belgiske rejsegarantifond.

Jacob Langvad har skrevet den roste undervisningsbog “Europas svære fællesskab” til samfundsfag i gymnasiet på Forlaget Columbus. Bogen udkom i først i 2015 og i en opdateret udgave i 2020.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 45 evalueringer)

Kommende kurser

Frankfurt: EU’s magtfulde centralbank efter rentehoppet

Forår 2023

Den Europæiske Centralbank skal sikre lav inflation i eurozonen. Men den kom alt for sent igang med at hæve renten, mener dens kritikere. Hvorfor? På et intensivt kursus i Frankfurt fokuserer vi på den magtfulde centralbanks arbejde og de EU-politiske hensyn, der spiller ind i dens beslutninger. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Poststraße 8, Frankfurt
Dage:
3 dage
Pris:
8.400 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.

Energikrisen tester solidariteten i EU

Forår 2023

Energikrisen og den russiske gas-afpresning i kølvandet på Ukraine-krigen har sat EU i en alvorlig klemme. Solidaritet mellem landene og støtte til de hårdest ramte borgere, blev lovet. Men hvordan gik det med at levere, og hvad har EU til nu lært af energikrisen, der truer den sociale stabilitet? Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1000 Bruxelles, Belgien
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
18.600 kr. + moms | PU-støtte: 5.400 kr.

Maskinrummet i Bruxelles: Lykkes den grønne omstilling efter Ukraine-krigen ? Får EU ryddet op?

Efterår 2022

EU-samarbejdet drives altid fremad af kriser. Krigen i Ukraine er det seneste eksempel. Hvad gør den ved den grønne omstilling og EUs ambition om en stærk udenrigs- og forsvarspolitik? Tag med Jacob Langvad på en guidet tur til maskinrummet i Bruxelles og find ud af hvor EU er på vej hen lige nu. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bruxelles 1000, Belgien
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
18.500 kr. + moms | PU-støtte: 7.800 kr.