Jacob Langvad EU-kurser

Jacob Langvad har arbejdet med EU-politik i Bruxelles siden 1993 som korrespondent for danske medier som DR Orientering, 24syv, Weekendavisen, Information, Berlingske, og som nyhedsredaktør på netmediet EurActiv.com.

Jacob har siden 2017 organiseret efteruddannelse i både Bruxelles, Frankfurt og Luxemborg, og tema-baserede kurser for erhvervsgrupper om grøn omstilling, digital økonomi, og holdt foredrag om belgisk liv og kultur. Han er medlem af den belgiske rejsegarantifond.

Bruxelles-kurserne bringer det EU-politiske arbejde ned i øjenhøjde gennem møder med politikere, tænketanke, kommissærer og EU-embedsmænd. Det er faglig turisme med højt lixtal blandet med god belgisk øl og mad.

Jacob har skrevet den roste undervisningsbog “Europas svære fællesskab” til samfundsfag i gymnasiet på Forlaget Columbus. Bogen udkom i først i 2015 og i en opdateret udgave i 2020.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 51 evalueringer)

Kommende kurser

Genstart med ny topledelse i Bruxelles. EU ‘home alone’. Dansk formandskab i en turbulent tid.

Efterår 2024

Det er det perfekte tidspunkt at blive opdateret på EU: Der er genstart med ny topledelse i Bruxelles, nyvalgt Europa-Parlament og et dansk EU formandskab lige om hjørnet. Fredsdividenden er væk. EU kæmper med at blive voksent i en verden, hvor støtten fra USA vakler, og Rusland og Kina presser EU. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
51, quai au Bois à Brûler, Bruxelles
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
19.600 kr. | PU-støtte: 5.200 kr.

Gider EU betale for klimapolitikken? Kritisk valg til Europa-Parlamentet. Bruxelles og Paris

Forår 2024

Klimakrisen er en realitet. På papiret vil EU den grønne omstilling. Men hvem skal betale regningen for at realisere den? Slagsmålet kommer nu og vil dominere Europa-Parlamentsvalget 2024. Mød aktørerne i den grønne valggyser. Undervejs runder vi også NATO-hovedkvarteret og får en sidste dag i Paris Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
quai au Bois à Brûler, 1000 Bruxelles
Dage:
4 dage
Pris:
19.900 kr. | PU-støtte: 5.200 kr.