Klimajournalisterne.dk

Jo mere man journalistisk beskæftiger sig med klimaforandring og grøn omstilling, jo mere klart bliver det, at der ikke er vigtigere emner i vor tid. Den erkendelse drev i 2021 Søren Bjørn-Hansen, der blandt andet er tidligere videnskabsredaktør i DR, og Rasmus Thirup Beck, der blandt andet er medforfatter til bogen ‘Hvis vi vil’, til at stifte virksomheden Klimajournalisterne.dk. I slutningen af 2021 kom Sofie Hviid, der blandt andet har skrevet børnebogen ‘Bliv klimasej’.

Tilsammen har vi omkring 30 års erfaring med at dække og formidle klimaforandring og grøn omstillng. Med Klimajournalisterne.dk leverer vi både god gammeldagsjournalistik i form af artikler (til, blandt mange, Zetland, Klimamonitor, Ingeniøren, Pengevirke og Foresight), podcasts (til blandt andet DR, Koncentrat og Beam Audio Agency), men vi holder også foredrag, udarbejder undervisningsmateriale, afholder workshop, moderer og underviser på kurser som dem vi tilbyder via Mediernes Efteruddannelse.

Kommende kurser

Greenwashing 101: Sådan spotter du grønne løgne

Efterår 2023

Hvordan ved du, om noget er greenwashing eller ærlig grøn handling? Hvordan kan du som journalist, grave i den slags historier? Og hvad er greenhushing? Dette kursus er til dig, som ønsker at blive klogere på et område, der vitterligt er som en vildtvoksende jungle. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1651 København V
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.900 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.