Fotografværkstedet

Fotografværkstedet er en fotoskole i København, som arrangerer fotokurser i Danmark og udlandet for professionelle fotografer, journalister og historiefortællere – kurser i portræt- og reportagefotografi med fokus på billeder af mennesker og verden omkring os.

Fotografværkstedet er grundlagt i 2013 af fotojournalist Lars Bertelsen og teolog og musiker Søren Voigt Juhl.

Fotografværkstedets ambition er at udstyre kursisterne med reelle kompetencer, der øger kvaliteten, styrker visualiseringen og skærper historiefortællingen – kort sagt resulterer i bedre billeder.
På skolen har vi fokus på historiefortællingen og på processer i udviklingen af fortællingen. Her er teknik, computere og kameraudstyr ikke et mål i sig selv, men værktøjer vi bruger for at nå et indholdsmæssigt mål.

Fotografi er et selvstændigt sprog. Kun igennem en grundlæggende forståelse af sproget – de fotografiske virkemidler og lovmæssigheder – vil kursisterne lære at mestre det fotografiske sprog. Fotografværkstedet formidler denne viden på professionelt niveau.

Fotografværkstedet har rig erfaring med at afvikle efteruddannelse for fotograferende – pressefotografer, fotojournalister og journalister – gennem en lang årrække med kurser internt hos virksomheder og eksternt via Mediernes Efteruddannelse.
Skolens ambition er at skabe blivende forandring – vores kursister skal komme hjem fra kursus med en række nye værktøjer, der er direkte omsættelige i form af højere kvalitet i kursisternes fotografi.

Fotografværkstedet har gennem en årrække haft fornøjelsen af mange, glade og tilfredse kursister på vores kurser – Fotografværkstedet er det sikre valg!

Besøg Fotografværkstedets website HER

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 89 evalueringer)

Kommende kurser

Fotokursus på Island – efterår 2022

Efterår 2022

Island! - kogende mudderpøle, spruttende gejsere, gletsjere og vandfald, utallige vulkanudbrud, bankkrak og tårnhøj gæld samt flittige, hårdt arbejdende og impulsive mennesker. Vi skal møde og fotografere naturen og menneskene, som er formet af naturens barske og insisterende tilstedeværelse Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Reykavik
Dage:
5 dage
Pris:
23.500 kr. + moms | PU-støtte: 9.750 kr.

Fotokursus på Island

Forår 2022

På dette kursus stikker vi næsen i landskaber og ansigter, der vil inspirere og begejstre dig i dit fotografiske arbejde. Kurset henvender sig til både fotografer, fotograferende journalister og kommunikatører. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Island
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
23.500 kr. + moms | PU-støtte: 9.750 kr.