Mediekonsulenterne

Mediekonsulenterne arbejder med lederudvikling, redaktionel udvikling og digital strategi i alle hjørner af mediebranchen. Ejeren af Mediekonsulenterne, Klaus Henriksen, har en fortid som journalist, redaktør og chef på forskellige medier samt som journalistisk lektor på journalistikuddannelsen på RUC.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 31 evalueringer)

Kommende kurser

Ledelse under forandring

Efterår 2024

Når medier og medieprodukter konstant forandres, stiller det endnu større krav til medieledere. På kurset træner vi helt konkrete ledelsesværktøjer til at skabe føleskab, tage svære samtaler, skabe win-win-løsninger, lede møder knivskarpt (også ideudvikling) og håndtere konflikter professionelt. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk
Dage:
16 dage
Pris:
46.000 kr. + moms | PU-støtte: 10.000 kr.

Digital Tour Europe 2024 – et digitalt udviklingskursus

Forår 2024

Få et digitalt boost og kom fuldt på omgangshøjde med 20-30 digitale frontløbere - fra mastodonter som Youtube og Facebook, store legacy medier som BBC og Financial Times og til små visionære start-ups i baggårde og kælderlokaler. Vi kører gennem Europa i et rullende storrumskontor (læs: luksusbus). Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
ADresser på hoteller følger senere
Dage:
8 dage
Pris:
29.800 kr. + moms | PU-støtte: 10.000 kr.

Ledelse under forandring

Efterår 2023

Når medier og medieprodukter konstant forandres, stiller det endnu større krav til medieledere. På kurset træner vi helt konkrete ledelsesværktøjer til at nedbryde strategien, tage svære samtaler, lede møder knivskarpt (også ideudvikling), håndtere konflikter professionelt og lede den enkelte 1:1. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk
Dage:
15 dage
Pris:
44.500 kr. + moms | PU-støtte: 10.000 kr.