Kurtstrand.dk

Kurt Strand, født 1955, er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus i 1980. Skrivende journalist 1980-85, 1985-2010 reporter, redaktionssekretær og studievært i DR. Har siden begyndelsen af 1990’erne undervist i journalistik, interview og fortælleteknik. Forfatter til en række bøger om journalistik, senest ”Interview for journalister” (Ajour 2014). Arbejder som selvstændig journalist, underviser og moderator. Læs mere på kurtstrand.dk.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)

Kommende kurser

Intensiv interviewteknik

Forår 2017

Bliv bedre til interviewe med enkle redskaber: Et præcist mål, en logisk plan og gennemtænkte spørgsmål er et solidt fundament for et godt interview. Og for at være nærværende, i stand til at lytte og skifte spor. Kort sagt skabe det overskud, som er afgørende for, om interviewet lykkes eller ej. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1260 København K
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.

Intensiv interviewteknik

Efterår 2016

Nærvær og overskud til at lytte er afgørende for, om et interview lykkes eller ej. Med en række enkle og umiddelbart anvendelige værktøjer vil Kurt Strands intensive kursus gøre en mærkbar forskel allerede efter første kursusdag. Med maksimalt seks deltagere er der plads til individuel coaching og dybtgående analyser af spørgeteknik. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1260 København K
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.000 kr.

Intensiv interviewteknik

Forår 2016

Intensiv interviewteknik: Nærvær og overskud til at lytte er afgørende for, om et interview lykkes eller ej. Med en række enkle og umiddelbart anvendelige værktøjer vil Kurt Strands kursus gøre en mærkbar forskel allerede efter første kursusdag. Med maksimalt seks deltagere er der plads til individuel coaching og dybtgående analyser af spørgeteknikken i en række praktiske øvelser og eksempler. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1220 København K
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.900 kr. | PU-støtte: 2.000 kr.