Karin Mørch

Karin Mørch er dansk-fransk, uddannet fra DJH i Aarhus og CFJ (Centre de Formation des Journalistes) i Paris i 1990. Har læst litteraturvidenskab på Københavns Universitet, tysk historie og sprog på Göttingen Universitet og fransk historie og sprog på Sorbonne Universitet i Paris. Har i mange år arbejdet med at formidle fransk politik og samfundsforhold i Danmark. Ansat i DR, har arbejdet bl.a. for Deadline, TV-Avisen, Radioavisen, P1 Morgen og DR Nyheder. Arbejder pt. for DRs Udlandsredaktion for radio, bl.a. radioavisen og Verden ifølge Gram og for tv-avisen. Desuden forfatter til tre fagbøger, bl.a. “Med Franske Øjne” (2018), en samtalebog med François Zimeray, Frankrigs ambassadør i Danmark 2013-2018, om forholdet mellem Danmark og Frankrig og om ligheder og forskelle på de to lande. Arbejder desuden som foredragsholder og moderator.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 30 evalueringer)

Kommende kurser

OL 2024 i PARIS

Forår 2024

Kurset giver inspiration til at dække OL 2024 på flere måder. Vi får status på forberedelser og sikkerhed, møder journalister, der dækker OL økonomisk, politisk og sportsligt, vi besøger OL-byen og møder kritikere, der mener, at OL påvirker miljøet negativt og kun gavner de store virksomheder. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Paris
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
17.000 kr. | PU-støtte: 5.200 kr.

Blasfemi og ytring: Hvor går grænsen?

Forår 2024

Vi undersøger Frankrigs tradition for blasfemi og grov satire i relation til dansk lov om koranafbrænding. Danske og franske eksperter fortæller om satiretraditionen, terrortruslen pga. den, og om man skal justere love om blasfemi og ytringsfrihed i en tid med global SoMe og trolde-påvirkning. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Paris
Dage:
4 dage
Pris:
19.500 kr. | PU-støtte: 5.200 kr.