Karin Mørch

Karin Mørch er dansk-fransk, uddannet fra DJH i Aarhus og CFJ (Centre de Formation des Journalistes) i Paris i 1990. Har læst litteraturvidenskab på Københavns Universitet, tysk historie og sprog på Göttingen Universitet og fransk historie og sprog på Sorbonne Universitet i Paris. Har i mange år arbejdet med at formidle fransk politik og samfundsforhold i Danmark. Ansat i DR, har arbejdet bl.a. for Deadline, TV-Avisen, Radioavisen, P1 Morgen og Udlandsredaktionen. Arbejder pt. for DRs Udlandsredaktion for radio, bl.a. radioavisen og Verden ifølge Gram og for tv-avisen. Desuden forfatter til tre fagbøger, bl.a. “Med Franske Øjne” (2018), en samtalebog med François Zimeray, Frankrigs ambassadør i Danmark 2013-2018, om forholdet mellem Danmark og Frankrig og om ligheder og forskelle på de to lande. Arbejder desuden som foredragsholder og moderator.

Kommende kurser

Protestbevægelser i fremmarch – Kom tæt på De Gule Veste

Efterår 2019

Protestbevægelser vinder frem i mange lande. I Frankrig har de Gule Veste protesteret i månedsvis. Journalister har svære arbejdsforhold, fordi de ses som en del af eliten. Hvem er de Gule Veste og kommer vi til at se en lignende bevægelse i Danmark? Vi undersøger fænomenet i ’udkants’ Frankrig. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København + Frankrig
Dage:
5 dage
Pris:
18.500 kr. | PU-støtte: 6.500 kr.

Hvordan dækker man terror?

Efterår 2019

Frankrig har været hårdt hårdt ramt af terror. Hvordan virker antiterrorlovene? Hvad er mediernes beredskab? Hvordan påvirker den massive dækning evt copycats? Vi undersøger myndigheders og mediers håndtering af terror for at blive klædt på til at dække mulige terrorangreb i Danmark. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
75000 Paris
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
19.000 kr. | PU-støtte: 6.500 kr.