DISPUK

På DISPUK har vi siden 2007 haft narrativ teori og praksis, som vores faglige fundament. Det betyder ikke, at vi ikke også lader os inspirere af andre ideer og praksisser, men i vores eget arbejde og på vores uddannelser ligger narrativ praksis som det grundlag, vi tager udgangspunkt i.

Med det narrative perspektiv, går vi ud fra, at mennesker skaber mening i deres liv og tilværelse gennem de historier – de narrativer – der fortælles om dem. Narrativ praksis henviser derfor til praksisser, der har blik for de historier, der bidrager til at skabe mening i vores liv.

Det narrative perspektiv inviterer os for det første til at få øje på de historier, der fx. fortælles om et menneske og på den måde bidrager til at skabe mening om hendes identitet: Hvem hun er, hvad hun kan og ikke kan. Men da ingen historie kan rumme hele det levede livs kompleksitet, kaster vi i narrativ praksis et kritisk blik på de historier, der former vores liv, for derigennem at kunne få øje på og udvikle alternative historier, der gør os i stand til at være i livet på måder, der er i overensstemmelse med hvad vi foretrækker.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 1 evalueringer)

Kommende kurser

Sårbare kilder i journalistikken

Efterår 2024

Hvordan taler man med folk om traumer, hvordan formidler man hensigtsmæssigt andres historier, og hvordan klæder man ens kilder på til de reaktioner, der kan komme? Psykolog Lasse Offenberg og journalist Olivia Nepper Winther underviser på dette kursus i arbejdet med udsatte kilder. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
3070 Snekkersten
Dage:
4 dage
Pris:
16.000 kr. | PU-støtte: 5.200 kr.

Sårbare kilder i journalistikken

Efterår 2023

Hvordan kan vi fortælle om folk uden at efterlade dem et mere sårbart sted? Hvordan taler man om traumer, formidler hensigtsmæssigt andres historier og klæder ens kilder på til de reaktioner, der må komme? Du bliver undervist af psykolog Lasse Offenberg og journalist Olivia Nepper. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
3070 Snekkersten, Danmark
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
10.000 kr. + moms | PU-støtte: 3.600 kr.