TV-foto/redigering

Den perfekte videofortælling

Du lærer at lave veltilrettelagte videofortællinger, der sidder i skabet hver gang. Efter kurset har du teoretisk og praktisk viden om alle de delelementer – idé, manus, optagelse, redigering og publicering – der tilsammen skaber den perfekte fortælling i levende billeder. Læs mere »

Lav prof video content til SoMe

Lær at skabe effektive videoer til SoMe! På dette 2-dages kursus lærer du de nyeste trends inden for video content, og hvordan du tilpasser din videoproduktion til 5 af de største SoMe platforme: YouTube, Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn. Læs mere »

WordPress – Efterår 2024

Dette kursus er til dig, der ønsker at være helt selvkørende i WordPress. På blot 2 dage bliver du helt fortrolig med det gratis og brugervenlige system til hjemmesider, blogs og digitale tjenester. Læs mere »

AI-baseret videoproduktion – Efterår 2024

På dette praktiske kursus vil vi lære dig, hvordan du kan lave videoer hurtigt ved hjælp af AI-teknologi. Du vil opdage en ny tilgang til videoproduktion ved at undlade at bruge traditionelt kameraudstyr, mikrofoner, greenscreens, belysning og det klassiske tilbehør, der normalt kræves for at lave v Læs mere »

Adobe Photoshop Rutineret – Efterår 2024 (KBH)

Kurset er for dig, der vil lære Photoshop på udvidet niveau, optimere dit workflow og få tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel. På Photoshop rutineret lærer du smarte og hurtige genveje, der kombineret med effektive arbejdsmetoder. Læs mere »