Skab din fotografiske vision

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 Købehavn K
Dage:
6 dage
Pris:
11.999 kr. + moms | PU-støtte: 5.400 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)
Efterår 2023

I en travl hverdag som selvstændig fotograf kan arbejdet med at udvikle din fotografiske identitet og skabe din vision for dit fremtidige arbejde nemt drukne.

Denne ene dag tager den anden – og igen og igen må du konstatere, at du stadig ikke har fået skabt det fundament, der skal danne rammen om dit fremtidige arbejde. Så du bliver synlig i mængden og adskiller dig fra dine konkurrenter.

Uholdbart, ikke?

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at lave om på! Derfor har jeg designet et 6-ugers coachingforløb ”Skab din fotografiske vision”, hvor du får defineret din fotografiske identitet, så du får en tydelig vision med dit arbejde. Du forkæler dig selv med et forløb, hvor du udvikler dit fotografi i de rette rammer.

 

Forløbet er ideelt for dig, der …

 • Føler dig overvældet over hele processen med at udvikle og fokusere dit fotografi i mængden af visuelt kaos.
 • Tager opgaver ind, der ligger langt fra det, du drømmer om at arbejde med fotografisk, men som føler dig tvunget til det.
 • Du drømmer om at have en stærk visuel signatur til at tiltrække flere kunder. Men du har svært ved at definere, hvorfor dine billeder er relevante for dem.
 • Synes du gør alt, hvad du kan for at synliggøre dig. Poster på Facebook og Instagram. Toptuner din hjemmeside. Og bytter visitkort på netværksmøder, før solen står op. Alligevel virker det ikke.
 • Tager masser af billeder hver dag, men mangler retning og en vision for både dit fotografi og din proces. For det vælter ikke ligefrem ind med gode idéer, vel?
 • Måske helt har opgivet at udvikle din fotografiske identitet og sætter din lid til, at den finder du nok engang i fremtiden. Det virker heller ikke. I hvert fald ikke godt nok.

 

 

Lyder det som dig?

 • Så er Skab din fotografiske vision noget for dig. Tag med på et 6-ugers intensivt og topprofessionelt online eller fysisk 1-1 coachingforløb, når det passer dig i efteråret 2023. Et forløb, der vil styrke din fotografiske identitet – og sikre dig en stærk positionering fremover.
 • Coachingforløbet er designet specielt til dig, der er seriøs omkring dit fotografi, ønsker at brænde igennem – og er villig til at gøre en indsats for at skabe resultater. Er det dig? Så kan du godt glæde dig til et 6-ugers intensivt forløb med ro og fordybelse – og masser af spændende stof på programmet.

 

Sådan foregår coachingforløbet

Vi begynder med en indledende session på en time over Zoom eller mødes fysisk i København, hvor vi to sammen fastlægger rammen om dit forløb, og jeg introducerer dig til processen og de opgaver, du skal igennem. Vi lægger en klar plan for dig, så du ved helt præcist, hvilke elementer du skal arbejde med og handle på gennem de 6 uger.

Du får stillet nye opgaver fra uge til uge, som du skal løse før næste session. Her gennemgår vi dit arbejde og taler om de fremskridt, du gør, og ser på de udfordringer, du støder på undervejs. På den måde bliver du hele tiden skarpere på, hvad du skal arbejde med og fokusere på.

Efter hver session laver jeg en opsummering på mail over, hvad vi har aftalt og sender dig opgaver, så du hele tiden har overblik over dit forløb.

Har du spørgsmål mellem vores sessions, kan du altid få hjælp fra mig på mail.

 


Dine fordele ved at være i et personligt 1-1 forløb med mig er, at:

 • Du bliver udfordret i dit fotografi til at sætte spørgsmål ved dit eget arbejde, så du hele tiden udvikler dig
 • Du bliver holdt til ilden og holder fokus på det, der er vigtigt for at nå dine mål
 • Du undgår at gå i stå i din fotografiske udvikling, fordi du får individuel feedback  undervejs

 

Her er et smugkig på, hvad du kommer til at få:

 • Den vigtigste årsag til, at du (måske) ikke har den fotografiske identitet, du ønsker – og hvad du bør gøre i stedet
  Den absolut største stopklods for, at du står skarpt frem som fotograf og skaber et flow af idéer. Ja, hvad mon det er? Jeg giver dig svaret – og viser, hvordan du kommer videre.
 • Portfolio review
  Se frem til 1 times individuel portfolio review. Jeg udforsker dine billeder, stiller indgående spørgsmål og finder din personlige signatur i dit fotografi. Denne session vil bringe dit fotografi op på et langt højere niveau.  Det her er virkelig spændende. Så glæd dig!
 • Workbook til dit fotografiske fundament, der virker for dig!
  Se frem til at få dette effektive redskab, der er udviklet specielt til fotografer. Workbook´en giver dig overblik, holder dig på sporet og styrer dig sikkert i mål. Med en fokuseret plan for dit fotografiske fundament kender du altid dit næste skridt.
 • Model til opbygning af din fotografiske vision, så du brænder igennem
  Få indblik i hvordan du opbygger din vision, så den virker – og hvordan du bruger den til at positionere dig i dit fotografi, så den afspejler din fotografiske identitet.
 • Hvordan du opbygger dig selv som brand – og kommer bedst muligt ud over rampen
  Måske laver du allerede nogle fantastiske billeder. Men bliver de set? Bliv helt skarp på, hvordan du bevidst kan arbejde med dit brand og lære at positionere dig selv, så du ikke bare er én i mængden.
 • Plan for hvordan du skal arbejde fremover, så du sikrer din vision
  Se frem til, hvordan du opbygger en plan for dit fremtidige arbejde. Men den i hånden sikrer du, at du fortsætter din proces og udvikling i dit fotografi – også efter coachingforløbet.

Jeg kan garantere dig for, at du undervejs i forløbet får ikke bare én, men indtil flere aha-oplevelser, som vil få stor betydning for udviklingen af dit fotografi, men også af dig personligt.

 


Din investering i din fotografiske vision er:


SAMLET PRIS  11.995 kr. (+ moms)


LYDER DET SOM DIG. OG VIL DU MED?

Så tilmeld dig hurtigt her …

For at sikre, at jeg har tid nok til at have et skarpt fokus på hver enkelt deltager, tager jeg kun 5 personer ind i mit 6-ugers online coachingforløb henover efteråret 2023. Book derfor din plads hurtigt, hvis du vil med.

 

LÆS DETTE, DET ER VIGTIGT!


Coachingforløbet er kun for dig, der er virkelig seriøs omkring dit fotografi og fast besluttet på at løfte dit fotografi til et helt nyt niveau. Hvor du har et stabilt flow i dit arbejde og en højere indtjening. Det kræver fokus og dedikation. Og benhårdt arbejde.

Derfor er det vigtigt, at du opfylder nogle få krav …

 

Du er klar til SKABE DIN FOTOGRAFISKE VISION, hvis du …

 • Virkelig vil transformere dit fotografi, skabe et stærkt fundament og gøre en forskel med dit arbejde
 • Er villig til at gøre ALT det, der skal til for at nå i mål
 • Vil udnytte tiden lige nu til at skabe din fotografiske vision for fremtiden

Du kan også vælge at køre videre, som du plejer. Men hvis ”plejer” IKKE udvikler dig nok, så er det måske på høje tid at prøve noget nyt?

Der er kun plads til 5 personer på mit 6-ugers online coachingforløb – og jeg udbyder kun dette forløb sjældent. Book din plads hurtigt, hvis du vil være sikker på at komme med.

 

Savner du svar på et spørgsmål?

Tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Ring på 26 84 40 43 eller send en mail til mail@helgatheilgaard.dk

 

Det siger tidligere deltagere

‘…dynamisk og imødekommende ’

‘Helga som underviser er enorm dynamisk og imødekommende, men også med en god kant. Man får ikke lov til at hvile på laurbærbladene og kommer ud af sin komfortzone. Jeg har fået mange nye værktøjer og nu føler jeg, at jeg kan fotografere hvem som helst.’
Simon Skipper, fotojournalist

…føle og forstå mit fotografi’

‘Jeg har lært at fordybe mig og tænke mere over mine projekter. Det handler ikke kun om at blive færdig med et projekt, men at jeg får eksperimenteret og prøvet en masse ting af. Jeg har fået rystet posen på en rigtig god måde og jeg kan nu meget bedre føle og forstå mit fotografi.’
Kristina Demant, fotograf

‘…en kæmpe værdi for min virksomhed’

‘Det har været spændende for mig at starte på uddannelsen og gå på et hold med kreativt fokus. I min hverdag som freelancer er jeg meget alene, og det har været godt at indgå i et kreativt samlende miljø over en længere periode med kompetent undervisning. Jeg føler mig bedre rustet til min hverdag som freelancefotograf efter at have deltaget på uddannelsen, og det har en kæmpe værdi for min virksomhed.’
Cæciliie Philipa Vibe Pedersen, fotojournalist

‘…varm, vedkommende og vedholdende’

‘Man skal booke et mentorforløb hos Helga Theilgaard for at blive inspireret, presset, hjulpet, højnet, få ideer og lære andres fotografiske værker at kende.
Helga er varm, vedkommende – og vedholdende. Helt sikker på, hvordan tingene skal gøres og god til at fange de ideer, jeg ikke selv har fået øje på.’
Inger Ulrich, fotograf

‘…intense, kompetente og inspirerende’

‘I er intense, kompetentente og inspirerende som undervisere og jeg har virkelig fået øjnene op for alle detaljerne. Tak for en fantastisk workshop.’
Lars Sandager Ramlow, Redaktør på Frederiksborg Amts Avis

Undervisere

Helga Theilgaard

Helga Theilgaard er fotograf og har igennem de seneste 20 år stået bag en række toneangivende fotografiske værker i Danmark, herunder den landsdækkende udstilling “De Rodløse – vi der er tilbage”. I juni 2022 åbnede hun udstillingen ”I’m here now” som blev highlighted under Copenhagen Photo Festival og udkommer som bog i 2025.

Derudover leder hun Theilgaard Academy, hvor hun arbejder med formidling i kunst og fotografi gennem workshops, coaching og foredrag og har hjulpet hundredevis af medieprofessionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder. Udover at drive Theilgaard Academy er Helga producer, som den ene del af True Stories, der laver brandingfilm og billeder. Hun er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.