Helga Theilgaard

“Fotografi er et af de mest vitale og effektive kommunikationsmidler, der findes. Det er en måde, du kan udtrykke dig på og fortælle, hvordan du ser og oplever verden. Men vil du gøre det effektivt, skal du mestre det fotografiske sprog.

Helga Theilgaard har mere end 15 års undervisningserfaring i fotografi dels i eget regi og dels som gæstelærer og foredragsholder rundt om i landet med speciale i det personlige portræt og udvikling af dit fotografiske billedsprog.”

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 5 evalueringer)

Kommende kurser

Lysets Magi

Forår 2023

Workshoppen er teknisk, hvor lyset står i centrum. Vi ser på visuelle referencer, som vi tester og taler om, hvorfor lyset er afgørende for stemningen og fortællingen i dit billede. Du lærer om det formgivende lys, lysretninger og belysningskontrast, så du kan træffe et bevidst fotografiske valg. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2500 Valby
Dage:
3 dage
Pris:
5.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.

Det intime portræt

Forår 2023

Som fotograf skal du mestre en række færdigheder for at opnå en følelse af intimitet og etablere kontakt med din model. At arbejde med personinstruktion er noget af det sværeste og mest udfordrende i en portrætfotografering. Men der findes en genvej, der kan gøre det en smule mere enkelt. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2500 Valby
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
3.900 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.