Helga Theilgaard

“Fotografi er et af de mest vitale og effektive kommunikationsmidler, der findes. Det er en måde, du kan udtrykke dig på og fortælle, hvordan du ser og oplever verden. Men vil du gøre det effektivt, skal du mestre det fotografiske sprog.

Helga Theilgaard har mere end 20 års undervisningserfaring i fotografi dels i eget regi og dels som gæstelærer og foredragsholder rundt om i landet med speciale i det personlige portræt og udvikling af dit fotografiske billedsprog.”

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)

Kommende kurser

Tag stærke portrætter

Efterår 2024

Medieprofessionelle udfordres ofte af at skabe unikke portrætter under tidspres. Vores workshop i portrætfotografi tilbyder metoder og værktøjer for faglig udvikling i lys, personinstruktion og billedbehandling, så dine portrætter får et personligt præg, der får dem til at skille sig ud. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 København K
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
11.500 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.

Dit fotografiske projekt

Efterår 2023

2-dages workshop med fokus på at sparke dit fotografiske projekt i gang med massere af inspiration og et øjenåbnende boost til din kreative proces, så du finder den helt rigtige idé og kommer videre med din drøm om at realisere dit fotografi med en bog eller en udstilling. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 Købehavn K
Dage:
2 dage
Pris:
5.900 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Fotojournalist – tag stærke portrætter

Efterår 2023

Bliv endnu bedre med en 3-dages intensiv workshop for pressefotografer og fotojournalister, der vil højne det fotografiske niveau og have inspiration til at løfte kvaliteten af billederne med fokus på lys, personinstruktion og billedbehandling. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 Købehavn K
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
9.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.

Skab din fotografiske vision

Efterår 2023

”Skab din fotografiske vision” er et 6-ugers skræddersyet coachingforløb, hvor du får defineret din fotografiske identitet, så du får en tydelig vision med dit arbejde og får udviklet et fundament til en bæredygtig forretning. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 Købehavn K
Dage:
6 dage
Pris:
11.999 kr. + moms | PU-støtte: 5.400 kr.