Heartland Festival 2023 – fotokursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
DK-5772 Kværndrup
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
15.500 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 81 evalueringer)
Forår 2023

Heartland Festival 2023 – musik, mennesker, mad og kultur

Tag med på fotokursus til Heartland Festival på Sydfyn: En smeltedigel af kunst, kultur, musik, mad og tusindevis af mennesker. Over tre dage skal du fotografere mennesker, koncerter, kulturevents, talks og mere til både for og bag kulisserne. 

Du arbejder på kurset med dit eget projekt – reportage- og/eller portræt-fotografi. På kurset vil du både skulle fotografere, udvælge og redigere dine billeder, ligesom vi vil evaluere dit projekt i plenum med deltagelse af alle kursister. Ved kursets afslutning vil alle kursister have fotograferet og udvalgt en lille billedhistorie om Heartland Festival. På dette kursus har du kameraet i hænderne næsten hele tiden – vi skal fotografere rigtig meget!

Som en del af kursusprisen modtager du et partout-armbånd til hele festivalen samt backstageadgang og foto-akkreditering, og du har således adgang med dit kamera til alle kroge af festivalen.

Kurset henvender sig til dig, der er enten journalist eller kommunikationsmedarbejder og alle jer, der har lyst til at lære at fotografere, og som gerne vil styrke jeres fotografiske erfaringer og kunnen.

Når vi ikke fotograferer, så ser vi på fotografi, så snakker vi om billeder – og du får styrket din forståelse af, hvad godt fotografi er, og hvilke processer, der i sidste ende fører til et godt fotografi. Det er ikke nok at trykke på knappen: Du skal forstå – og se – den gode kvalitet af lyset, kompositionen og øjeblikket. Og du vil styrke din evne til at fortælle historier.

Undervisningen gennemføres med maximum 12 deltagere og to undervisere, og undervisningen differentieres efter deltagernes niveau. Konkrete øvelser parres med oplæg, teambuilding og evaluering i plenum. Kurset har form af en “boot camp” med “håndholdt” undervisning, og hvor kursister og undervisere er sammen om fotografi 24/7.

Vi bor samlet på Kristiansminde Hotel i Svendborg (forbehold for ændring).

Dag-til-dag program (forbehold for ændringer):
Onsdag 7/6-2023: Ankomst til hotellet kl.15. Velkomst og præsentation af kursister og undervisere i plenum. Oplæg og øvelser. Mad på hotellet inkl. i kursusprinsen.
Torsdag 8/6-2023: Ankomst til festivalpladsen.Fotografering og indsamling af billeder til dit eget fotoprojekt. Undervejs mulighed for individuel coaching samt hjælp til udvælgelse og redigering  én-til-én med underviserne. Mad på egen hånd.
Fredag 9/6-2023: Plenum gennemgang af de færdige fotoprojekter. Evaluering og afslutning.

Vi har særligt fokus på
– Fotografiets fire grundstoffer: Lyset, øjeblikket, formen og historien
– Plenum gennemgang
– Networking
– Inspiration
– Learning by doing
– Fotografisk metode
– Teambuilding
– Læring, der skaber umiddelbar forandring

Om Heartland
Heartland er en samtidig kulturfestival, hvor mennesker mødes og udvikler sig gennem fællesskaber og underholdende oplevelser med musik, samtaler, kunst og mad.

Heartland festival finder sted i magiske omgivelser på Egeskov på Fyn. Festivalen kombinerer et internationalt program med MUSICART, TALKS og FOOD og præsenterer et udvidet festivalformat på dansk jord.
Heartland festival forventes besøgt af 18.000 gæster i 2023-udgaven.

Kursussted/By: Egeskov Slot/Svendborg, Sydfyn
Startdato: 7/6-2023
Antal kursusdage: 3 (internat)
Målgruppe: Fotograferende journalister
Kursusledere: Lars Bertelsen og Søren Voigt Juhl
Antal deltagere: 12 – kurset gennemføres ved minimum 7 deltagere
Pris: 15.500 kr. + moms. Prisen dækker kursusafgift, undervisning, overnatning på hotel på enkeltværelse med kvartpension/morgenmad