Dit fotografiske projekt

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1360 Købehavn K
Dage:
2 dage
Pris:
5.900 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)
Efterår 2023

 

Kom med på 2-dages intensiv workshop og få slået hul på dit fotografiske projekt.

  • Fotograferer du med ambitionen om at udstille dine fotografier, udgive en bog eller bare komme videre med et projekt, der har ligget i skuffen alt for længe?
  • Vil du lære at virkeliggøre din personlige vision igennem et fotografisk projekt, der brænder igennem og positionerer dig over for de kunder, du gerne vil have fat i?
  • Har du brug for inspiration og et øjenåbnende boost til din kreative proces, så du finder den helt rigtige idé eller kommer videre med et eksisterende projekt?

Hvis ja, så er det nu, du skal gribe chancen og tilmelde dig vores bootcamp ”Dit fotografiske projekt”.

Over to intensive dage sætter vi fokus på dit projekt og dine ambitioner, og vi giver dig målrettet feedback og sparring under hele workshoppen.

 

WORKSHOPPEN ER FOR DIG, DER:

  • Primært er professionel fotojournalist, pressefotograf eller fagfotograf. Men den er også for dig, som arbejder seriøst med dit fotografi og ønsker at udvikle en idé eller et værk.
  • I årevis har drømt om at gøre noget ved dit personlige fotografi, så du kan mærke ilden brænde, når du fotograferer.‍
  • Har brug for at få gennemgået nogle af dine billeder og få vores professionelle feedback på, hvordan du kan gå nye veje.


DET LÆRER DU PÅ WORKSHOPPEN:

PORTFOLIO REVIEW

Vi indleder workshoppen med et fælles portfolio- eller projekt review, hvor vi gennemgår et udvalg af dine billeder, og du præsenterer dine tanker omkring dit arbejde. Du får vores personlige feedback, og vi diskuterer de tanker og idéer, du har.

Vi identificerer styrker og svagheder i dit projekt, og du får konkrete anvisninger til, hvordan du kommer videre i din proces, så du når i mål med dit fotografiske værk.

 

FRA IDÉ TIL VÆRK

På dette foredrag tager Helga Theilgaard udgangspunkt i hendes mange års erfaring i arbejdet med de større fotografiske værker som ”Øen i havet”, ”Body of Desire”, “De Rodløse – vi der er tilbage” og senest “I´m here now”.

Glæd dig til at høre Helga fortælle om udviklingen fra idé til værk og de mange kunstneriske overvejelser, der ligger til grund for selve arbejdsprocessen. Du får også et indblik i, hvordan man kommer i mål med udstillinger og bøger, og hvordan man som fotograf kan arbejde med personlige projekter, der strækker sig over mange år.

 

INTRODUKTION TIL FUNDRAISING

Du får en grundig introduktion til fundraising, hvor du bliver guidet gennem hele processen. Desuden får du et overblik over relevante fonde, samarbejdspartnere og idéer til at udvikle og få støtte til dit fotografiske projekt.

Du lærer, hvordan du arbejder med projektudvikling, og hvordan du sætter ord på dine tanker og idéer, så du kan skrive en projektbeskrivelse, der danner grundlag for at skaffe finansiering til at realisere dit fotografiske værk.

 

OPFØLGENDE MENTORSESSION

Efter workshoppen får du en personlig 1-1 session med os, hvor du får mulighed for at få sparring på din videre proces med dit projekt. Her har vi også mulighed for at diskutere de udfordringer og refleksioner, der eventuelt kan være opstået på baggrund af workshoppen.

Undervisere

Helga Theilgaard

Helga Theilgaard er fotograf og har igennem de seneste 20 år stået bag en række toneangivende fotografiske værker i Danmark, herunder den landsdækkende udstilling “De Rodløse – vi der er tilbage”. I juni 2022 åbnede hun udstillingen ”I’m here now” som blev highlighted under Copenhagen Photo Festival og udkommer som bog i 2023.

Derudover leder hun Theilgaard Academy, hvor hun arbejder med formidling i kunst og fotografi gennem workshops, coaching og foredrag og har hjulpet hundredevis af medieprofessionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder. Udover at drive Theilgaard Academy er Helga producer, som den ene del af True Stories, der laver brandingfilm og billeder. Hun er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.

Michael Elmkjær Madsen

Michael Elmkjær Madsen er uddannet fotojournalist og udgør den anden del af True Stories, som producerer film og billeder med udgangspunkt i autencitet, nærvær og den personlige vinkel på den store historie. Udover at være en knivskarp interviewer og storyteller har Michael 20 års erfaring , som still- og videofotograf og som billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop. Derudover er han fast tilknyttet som underviser og mentor på Theilgaard Academy.

Han er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet med stillbilleder og film i både dokumentarisk og kommercielt regi, samt lavet postproduktion og billedbehandling.

Mere om dette kursus