AFLYST: Den nye leder – bliv klædt på til rollen

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1610 København
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
12.500 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 2 evalueringer)
Efterår 2023

Er du lige blevet udnævnt til leder, eller er du på vej til det? Har du overvejet, hvordan du griber det an? At blive leder er ikke bare en forfremmelse. Det er et karriereskift, der stiller nye krav til dig og dine kompetencer. Få konkrete redskaber, der hjælper dig til at træde i karakter i dit første lederjob, så du ikke blot får lederskab men også opnår følgeskab.

Som leder skal du være en rollemodel, et fagligt fyrtårn og mange har en forventning til din ledelsesadfærd. Du skal tage lederrollen på dig. Men hvordan gør man det? Og hvordan gør man det, så man stadig har sig selv med? Det er ikke nogen let opgave at gå fra medarbejder til leder, og slet ikke hvis man skal til at lede sine tidligere kolleger.

Med udgangspunkt i en værdiafklaring, kigger vi på, hvordan du kan styrke dit personlige lederskab. Er du tro mod dine værdier, vil det gøre dit lederskab mere autentisk og troværdigt. Og du vil lettere kunne forklare og retfærdiggøre de beslutninger, du træffer. Dit værdisæt er med andre ord en form for GPS i dit lederskab, som du kan bruge til at sikre dig, at du er på rette vej.

Du tager en DiSC-profiltest, og den giver dig indsigt i dine styrker og udviklingspunkter i forhold til dit personlige lederskab. Du kommer til at arbejde med, hvordan du kan styrke kommunikationen med og relationen til medarbejdere med andre behov end dig selv. Vi arbejder med din egen motivation, men også med hvad andre motiveres af. Derudover får du også indsigt i, hvordan du bedst muligt kan uddelegere, udvikle andre og styrke samarbejdet med din nærmeste leder.

Vi kommer også til at arbejde med ledelsesbaseret coaching. Både af dig som ny leder, men du får også værktøjer til at coache medarbejderne.

Kursusform
Kurset er som udgangspunkt tilrettelagt som forelæsning med øvelser, diskussioner og en række ledelsesdilemmaer. Kurset varer i tre dage med et par timers hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Hvad får du med dig?

  • En afklaring af egne værdier, dine styrker og svagheder som leder
  • Du bliver klogere på forskellige personprofiler og hvordan de motiveres forskelligt
  • Du finder din egen personlige ledelsesstil
  • Du får et netværk af sparringspartnere i samme situation som dig
  • Du opnår større arbejdsglæde

Hvem underviser dig?
Carina Buus har arbejdet i tv-branchen i 20 år – heraf 15 som redaktør og daglig leder på TV 2.
Gennem årene har hun ledet flere hundrede medarbejdere fra forskellige faggrupper, og hun har elsket at tænde gnisten i deres øjne gennem sparring, coaching og sin evne til at motivere.
Det seneste år har hun været selvstændig ledelsesrådgiver og udviklet ledere over hele landet og fra mange forskellige brancher.

Se mere om Carina her:
https://www.carinabuus.dk/

Hvad siger tidligere kursister?
“Hvis du vil lære dig selv bedre at kende, så kan jeg på det varmeste anbefale Carina Buus’ kursus om ledelse. Kurset har givet mig en helt ny forståelse af mine egne styrker og svagheder – og jeg har tilligemed fået et sæt værdifulde værktøjer, jeg kan bruge i min dag-til-dag kommunikation med både chefer og kollegaer.” Andreas Abildgaard, Redaktionssekretær, Magasinet HISTORIE.

“Jeg vil anbefale Carina Buus’ kursus, fordi det har flyttet mit fokus på ledelse endnu mere fra drift hen til strategisk og udviklingsorienteret tænkning med afsæt i de mennesker, vi (sam)arbejder med. Og det har fået mig til at se mig selv som aktiv part i problemløsning og at se selve problemløsningsprocessen som en spændende udfordring – også med hensyn til personlig udvikling”. Cornelius von Tiedemann, Stedfortrædende Chefredaktør, Der Nordschleswiger.

“Carina Buus er som kursusleder nærværende, vidende og god til at lære fra sig. Til kurset ”Den nye leder – bliv klædt på til rollen” var der flere gode øvelser, der på en god og relaterbar måde omsatte teori til praksis. Det gjorde det nemt at se, hvordan man kunne bruge den viden, man fik, når man kom tilbage til hverdagen på arbejdspladsen”. Fleur Sativa, Souschef, Sjællandske Medier.

Tilmelding er bindende

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, men selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra. Hvis det sker mere end fire uger før kursets start, koster det en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud mindre end fire uger før forløbets start opkræves den fulde pris.

Hvis du har tilmeldt dig privat – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Mere om dette kursus