Boost din motivation og kickstart din arbejdsglæde!

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1610 København V
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
7.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 2 evalueringer)
Efterår 2023

Er din motivation blevet væk, eller har du i en travl hverdag helt glemt, hvad der egentlig motiverer dig? Nedskæringer, fyringsrunder, konstante forandringer – mange faktorer kan påvirke din motivation i forkert retning. Og mister du eller dine kolleger motivationen og arbejdsglæden kan det hurtigt smitte. På dette kursus sætter vi fokus på personlig udvikling og styrker din motivation – til glæde for ikke blot dig selv, men også dine kolleger, din arbejdsplads og dine nærmeste.

Hen over en arbejdsdag bliver du sikkert sat til mange opgaver, som, du måske godt kan se, er vigtige, men som du ikke nødvendigvis selv brænder for eller er rigtig dygtig til. Men hvad brænder du egentlig for, og hvad er dine styrker? Al forskning viser, at jo mere man bruger sine styrker, jo mere motiveret bliver man, og jo større bliver ens arbejdsglæde, og jo mere præsterer man. Men det kræver, at man kender sine styrker.

På kurset kommer du til at arbejde med at finde dine egne styrker og ressourcer, og du lærer at tage ansvar for og ejerskab over din egen motivation og arbejdsglæde.

Undervejs udfylder du verdens mest anvendte personprofiltest – DiSC – som du får analyseret. Den skal være med til at give en større forståelse for din egen og andres adfærd, og hvorfor du selv og andre reagerer, som de gør i forskellige situationer. Med den selvindsigt bliver du bedre til at kommunikere og samarbejde med andre. Vi gennemgår også de nyeste motivationsteorier og kobler dem til DiSC’en, så du får også større forståelse for, hvorfor bestemte opgaver motiverer dig mere end andre, og hvordan du får sat de kompetencer mest muligt i spil.

På baggrund af den nye viden får du en personlig karrierecoaching/styrkeudviklingssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine personlige udfordringer i det daglige og kigger på, hvordan du kan bruge dine styrker, så du går glad på arbejde – hver dag!

Kursusform:
Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag og erfaringer. Der veksles mellem teori, gruppeøvelser og personlig feedback. Der bliver taget udgangspunkt i egne udfordringer for at sikre det optimale udbytte i forhold til din organisatoriske virkelighed. Kurset forudsætter aktiv deltagelse, og man skal forvente nogle timers hjemmearbejde mellem kursusdagene.

Udbytte:
– Viden om motivation, værdier og styrker og hvad der motiverer dig
– Forståelse for din egen adfærd
– Bliver bedre til at samarbejde og kommunikere med andre
– Kommer til at præstere bedre
– Personlig DiSC-profil
– Får større motivation og arbejdsglæde

Målgruppe:
Kurset kræver ingen særlige forudsætninger. Det er dog vigtigt, at du er nysgerrig på dig selv og andre!

Hvem underviser dig?
Carina Buus er uddannet journalist og har været leder på TV 2 i 15 år, indtil hun kastede sig ud som selvstændig ledelsesrådgiver og DiSC-facilitator. Hver dag arbejder hun nu med, hvordan motivationen, kommunikationen og samarbejdet kan styrkes på landets arbejdspladser, så arbejdsglæden bliver kickstartet.

https://www.carinabuus.dk/

Tilmelding er bindende

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, men selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra. Hvis det sker mere end fire uger før kursets start, koster det en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud mindre end fire uger før forløbets start opkræves den fulde pris.

Hvis du har tilmeldt dig privat – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Mere om dette kursus