Room of Solutions

Journalist, forfatter, stifter af Room of Solutions. Har mere end 20 års erfaring fra mediebranchen som journalist, vært, redaktør, digital udviklingschef, redaktionel udviklingschef, fellow fra Constructive Institute, som underviser på SDU, efteruddannelser og som oplægsholder i ind og udland.
Gerd Maria May har været med til at udvikle metoder til at forstå sit publikum gennem mange år for store og små medievirksomheder i ind- og udland. Derudover underviser hun i faget “Forstå dit publikum” på SDU, og arbejder konkret med at hjælpe medier og publikum tættere på hinanden.

Gerd har arbejdet med den konstruktive og involverende journalistik gennem hele sin karriere, har skrevet den første undervisningsbog i involverende og konstruktiv journalistik, der nu undervises efter på journalistuddannelserne. Derudover har hun konkret erfaring med at udvikle, lede og forankre større og mindre journalistiske projekter i både store og små medievirksomheder i ind og udland.

Gerd arbejder i dag i egen virksomhed med at udvikle og udbrede det involverende og konstruktive mindset blandt andet gennem strategiarbejde med medier, som oplægsholder og underviser.

Kommende kurser

Bliv din egen chef

Forår 2022

Lær hvordan du starter dit eget firma, uanset om du vil være selvstændig på fuld tid, eller ved siden af job. Lav en køreplan fra moms til strategi og find din første kunde. Kursusledere Julie Lindegaard og Gerd Maria May er selvstændige. De guider, deler erfaringer og inviterer relevante gæster. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Jernbanevej 2, 5771 Stenstrup
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
15.000 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.

Involvér dit publikum i din konstruktive journalistik

Forår 2022

Lær at involvere dit publikum i din konstruktive journalistik. Få tips og råd af journalist bag Zetlands medlemsstrategi, Sara Alfort, vært og tidl. chefredaktør Troels Mylenberg og Årets ildsjæl, journalist André Bentsen. De inspirerer og giver feedback på din idé. Gerd Maria May er kursusleder. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Odeons kvarter 11, 5000 Odense C
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
9.000 kr. + moms | PU-støtte: 4.070 kr.

Forstå dit publikum

Forår 2022

Lær at forstå dit publikum og få konkrete værktøjer til at bruge din viden til at gøre din journalistik endnu mere relevant for dem, du laver den til. Gerd Maria May er kursusleder og inviterer dygtige folk fra branchen, der viser gode eksempler på, hvordan man kommer tæt på sit publikum. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense C
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.000 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.

Kend den konstruktive journalistiks greb

Efterår 2021

Vi skal gennem individuel sparring, workshops og netværk give dig konkret inspiration til, hvordan du i din egen hverdag udvikler, producerer og følger op på konstruktiv journalistik og kommunikation, som involverer og engagerer dine læsere, lytter og seere eller følgere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Online
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
10.000 kr. + moms | PU-støtte: 5.850 kr.

Forandringsledelse – sådan får du alle med

Efterår 2021

Gennem individuel sparring, oplæg, workshops og gruppearbejde vil du på kurset her få konkret inspiration til og vejledning i, hvordan du udvikler, gennemfører og forankrer forandringsprocesser med afsæt i den situation, netop du står i. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Online
Dage:
3 dage
Pris:
12.000 kr. + moms | PU-støtte: 5.850 kr.