Room of Solutions

Journalist, forfatter, stifter af Room of Solutions. Har mere end 20 års erfaring fra mediebranchen som journalist, vært, redaktør, digital udviklingschef, redaktionel udviklingschef, fellow fra Constructive Institute, som underviser på SDU, efteruddannelser og som oplægsholder i ind og udland.
Gerd Maria May har været med til at udvikle metoder til at forstå sit publikum gennem mange år for store og små medievirksomheder i ind- og udland. Derudover underviser hun i faget “Forstå dit publikum” på SDU, og arbejder konkret med at hjælpe medier og publikum tættere på hinanden.

Gerd har arbejdet med den konstruktive og involverende journalistik gennem hele sin karriere, har skrevet den første undervisningsbog i involverende og konstruktiv journalistik, der nu undervises efter på journalistuddannelserne. Derudover har hun konkret erfaring med at udvikle, lede og forankre større og mindre journalistiske projekter i både store og små medievirksomheder i ind og udland.

Gerd arbejder i dag i egen virksomhed med at udvikle og udbrede det involverende og konstruktive mindset blandt andet gennem strategiarbejde med medier, som oplægsholder og underviser.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)

Kommende kurser

Klimajournalistik, der fanger sit publikum

Efterår 2024

Få opdateret klimaviden og konkrete redskaber til at skabe engagerende klimahistorier. Lær af de bedste i feltet, få indsigt i aktuelle tendenser og de bedste eksempler og skab en plan for din egen klimajournalistik. Kurset klæder dig på til at sætte dagsordenen og fange dit publikum. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Kochsgade 31D, 5000 Odense
Dage:
3 dage
Pris:
7.000 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.

Lær at engagere dit publikum i din konstruktive journalistik.

Efterår 2023
Lær at engagere dit publikum i din konstruktive journalistik v Nanna Schelde fra Zetland.

Lær at engagere dit publikum i din konstruktive journalistik. Få indblik i de bedste eksempler på konstruktiv og engagerende journalistik der hitter. Se den nyeste forskning og lær af eksperter, der selv har succes med denne type journalistik og udvid dit netværk. Gerd Maria May er kursusleder. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 odense C
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
11.000 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.

Klimajournalistik, der inspirerer og engagerer

Efterår 2023

Få konkrete værktøjer og indsigt til at dække klimakrisen så den vækker dit publikums interesse. Få et indblik i, hvad der skal til for at lykkes med klimajournalistikken. Bliv inspireret af de eksempler på klimajournalistik, der har succes lige nu. Gerd Maria May er kursuslededer. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 odense C
Dage:
3 dage
Pris:
11.000 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.