Room of Solutions

Journalist, forfatter, stifter af Room of Solutions. Har mere end 20 års erfaring fra mediebranchen som journalist, vært, redaktør, digital udviklingschef, redaktionel udviklingschef, fellow fra Constructive Institute, som underviser på SDU, efteruddannelser og som oplægsholder i ind og udland.
Gerd Maria May har været med til at udvikle metoder til at forstå sit publikum gennem mange år for store og små medievirksomheder i ind- og udland. Derudover underviser hun i faget “Forstå dit publikum” på SDU, og arbejder konkret med at hjælpe medier og publikum tættere på hinanden.

Gerd har arbejdet med den konstruktive og involverende journalistik gennem hele sin karriere, har skrevet den første undervisningsbog i involverende og konstruktiv journalistik, der nu undervises efter på journalistuddannelserne. Derudover har hun konkret erfaring med at udvikle, lede og forankre større og mindre journalistiske projekter i både store og små medievirksomheder i ind og udland.

Gerd arbejder i dag i egen virksomhed med at udvikle og udbrede det involverende og konstruktive mindset blandt andet gennem strategiarbejde med medier, som oplægsholder og underviser.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 1 evalueringer)

Kommende kurser

Engagerende og konstruktiv journalistik

Efterår 2022

Lær at engagere dit publikum i din konstruktive journalistik. Få tips og råd af medlemsinvolverende journalist fra Zetland Nanna Schelde, vært og tidl. chefredaktør Troels Mylenberg og Årets ildsjæl, journalist André Bentsen. De inspirerer og giver feedback på din idé. Gerd Maria May er kursusleder Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense C
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
11.000 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.

Bliv din egen chef

Forår 2022

Lær hvordan du starter dit eget firma, uanset om du vil være selvstændig på fuld tid, eller ved siden af job. Lav en køreplan fra moms til strategi og find din første kunde. Kursusledere Julie Lindegaard og Gerd Maria May er selvstændige. De guider, deler erfaringer og inviterer relevante gæster. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Jernbanevej 2, 5771 Stenstrup
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
15.000 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.

Involvér dit publikum i din konstruktive journalistik

Forår 2022

Lær at involvere dit publikum i din konstruktive journalistik. Få tips og råd af journalist bag Zetlands medlemsstrategi, Sara Alfort, vært og tidl. chefredaktør Troels Mylenberg og Årets ildsjæl, journalist André Bentsen. De inspirerer og giver feedback på din idé. Gerd Maria May er kursusleder. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Odeons kvarter 11, 5000 Odense C
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
9.000 kr. + moms | PU-støtte: 4.070 kr.

Forstå dit publikum

Forår 2022

Lær at forstå dit publikum og få konkrete værktøjer til at bruge din viden til at gøre din journalistik endnu mere relevant for dem, du laver den til. Gerd Maria May er kursusleder og inviterer dygtige folk fra branchen, der viser gode eksempler på, hvordan man kommer tæt på sit publikum. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense C
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.000 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.