OBBEKÆR Design & Kommunikation

Bolette Obbekær vil bidrage til en forståelse af at kommunikation også er visuel. Med en baggrund som industriel designer fra Kunstakademiets Arkitektskole, har hun fokus på, hvordan ethvert “produkt”, f.eks. en Power Point-præsentation eller en hjemmeside, taler til os.
Hun bruger designerens metoder til at trænge ind til kernen af et projekt og finde ud af: Hvad er formålet, hvem er målgruppen og hvad er det ønskede udkomme.
I forlængelse af arbejdet med personaer og målgrupper, blev hun i 2018 certificeret i metoden Emotionel Kundesegmentering.
Selvmotivering og personlig effektivitet er et sideprojekt for Bolette. I 2007 blev hun selvstændig og siden har hun beskæftiget sig med de mange tilgange, der er til emnet.

Kommende kurser

Individuelt kursusforløb: Har du mistet overblikket? Tag det tilbage!

Forår 2019

Det er nemt at miste overblikket over alle projekterne, deadlines, aftalerne og idéerne. Få samlet op og sæt det i system, så der igen er overblik. Med overblik kommer både kreativitet og effektivitet tilbage til dig. Kurset har fokus på, at du finder frem til det system og de metoder, der virker. Læs mere »

9 trin til den gode visuelle præsentation

Forår 2019

Har du brug for at lave en visuel præsentation, der skal bruges til at holde et oplæg, eller som skal danne grundlag for en video eller et webinar? Og er du i tvivl om, hvad der skal til, hvad der virker?  De ni trin giver dig en gennemprøvet ramme, som du trygt kan arbejde med efter kurset. Læs mere »