OBBEKÆR Design & Kommunikation

Bolette Obbekær vil bidrage til en forståelse af at kommunikation også er visuel. Med en baggrund som industriel designer fra Kunstakademiets Arkitektskole, har hun fokus på, hvordan ethvert “produkt”, f.eks. en Power Point-præsentation eller en hjemmeside, taler til os.
Hun bruger designerens metoder til at trænge ind til kernen af et projekt og finde ud af: Hvad er formålet, hvem er målgruppen og hvad er det ønskede udkomme.
I forlængelse af arbejdet med personaer og målgrupper, blev hun i 2018 certificeret i metoden Emotionel Kundesegmentering.
Selvmotivering og personlig effektivitet er et sideprojekt for Bolette. I 2007 blev hun selvstændig og siden har hun beskæftiget sig med de mange tilgange, der er til emnet.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 2 evalueringer)

Kommende kurser

9 enkle trin til visuelle præsentationer

Efterår 2019

Et kursus til dig, der er vant til at kommunikere, men mangler "et sprog", når det kommer til at kommunikere visuelt. Få bl.a. svar på, hvordan du vælger et billede, der virker; ikke kun for dig, men også for dine modtagere og hvilke greb du kan bruge, når du er under tidspres. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1927 Frederiksberg C
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
5.750 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Lav en event-hjemmeside på 2 dage (WordPress)

Efterår 2019

Skal I med på Folkemødet? Holder I en konference? (Eller måske skal du holde et brag af en fest?) Lav en event-hjemmeside, der er funktionel, oplysende og inspirerende. Vi arbejder med WordPress, men klarer alt uden at kode. Så alle med grundlæggende kendskab til WordPress kan være med. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1927 Frederiksberg C
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Individuelt kursusforløb: Har du mistet overblikket? Tag det tilbage!

Forår 2019

Det er nemt at miste overblikket over alle projekterne, deadlines, aftalerne og idéerne. Få samlet op og sæt det i system, så der igen er overblik. Med overblik kommer både kreativitet og effektivitet tilbage til dig. Kurset har fokus på, at du finder frem til det system og de metoder, der virker. Læs mere »

9 trin til den gode visuelle præsentation

Forår 2019

Har du brug for at lave en visuel præsentation, der skal bruges til at holde et oplæg, eller som skal danne grundlag for en video eller et webinar? Og er du i tvivl om, hvad der skal til, hvad der virker?  De ni trin giver dig en gennemprøvet ramme, som du trygt kan arbejde med efter kurset. Læs mere »