Klaus Holsting

Fotograf ved flere aviser, bla Information og Politiken, idag freelancer, præmieret flere gange ved Årets Pressefoto, udgivet fotobøger, senest bogen Nørreport Station, aktuel i foråret ’19 med udstillingen 90 i DGI-Byen.
Har undervist på flere højskoler, DJMX, Neue Schule für Fotografie i Berlin

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 29 evalueringer)

Kommende kurser

Øjnene op af lommen – et fotokursus i Berlin for journalister

Efterår 2022

Et intensivt og lærerigt fotokursus for journalister og kommunikationsfolk. Vi skal finde de gode billeder i en af Europas mest historiemættede og brogede byer. Du skal hver dag ud i byen på opgaver, der stiger i sværhedsgrad. Tilbage igen udvælger vi billeder og lærer at redigere i Photoshop. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Berlin
ME plus:
ME
Dage:
6 dage
Pris:
16.500 kr. + moms | PU-støtte: 11.700 kr.

Hvordan fotograferer man magten? 5 dage i Folketinget

Efterår 2022

Hvordan fotograferer man magten i Folketinget? Bliv bedre til at agere som fotograf i det politiske liv, find din egen måde at placere dig i spillet mellem pressen og de folkevalgte, bliv bevidst om de virkemidler du bruger i politikerportrættet. Hvad er fotografens rolle i den demokratiske proces? Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1202 København
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
15.200 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.

Øjnene op af Lommen – et fotokursus for journalister i Berlin

Forår 2022

Et intensivt og lærerigt fotokursus for journalister og kommunikationsfolk . Vi skal finde de gode billeder i en af Europas mest historiemættede og brogede byer. Du skal hver dag ud i byen på opgaver, der stiger i sværhedsgrad. Tilbage igen udvælger vi billeder og lærer at redigere i Photoshop. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Berlin
Dage:
6 dage
Pris:
15.900 kr. + moms | PU-støtte: 11.700 kr.