Workflow – kursus for fotograferende

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2000 Frederiksberg
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
14.400 kr. + moms | PU-støtte: 3.600 kr.
Forår 2024

Workflow er en workshop, som guider dig fra inspiration og idéudvikling hen over lysteknik til billedbehandling. Målet er, at du realiserer dit eget projekt med assistance fra nogle af fagets mest erfarne fotografer og billedbehandlere.

Workshoppen består af i alt fire kursusdage. De to første dage skal vi finde inspiration, arbejde med idéudvikling og lysteknik. Vi får besøg af fotograf Miriam Dalsgaard og Søren Rønholt, som fortæller om deres portrætter. Herefter vil vi gennemgå en række øvelser, der vil give dig hands-on erfaring med lys- og optageteknik i både studiet og på lokation.

Efter de to første workshopdage vil der være en måneds pause, hvor du kan løse opgaven. Opgaven består af at portrættere en person i en serie på fem billeder. Går du til gengæld allerede og barsler med et andet projekt, men savner inspiration og support, så er det også helt fint. Det vigtigste her er, at du realiserer dit projekt.

De sidste to dage er post-proces og evaluering. Vi får besøg af billedbehandler Ander Bach Petersen, som vil fortælle om sin tilgang til Photoshop og post-proces. Herefter vil kursusleder og Anders Bach hjælpe dig igennem færdiggørelse af projektet. På den sidste kursusdag printer vi projektet, gennemgår hinandens projekter og lærer af hinanden.

Du må meget gerne allerede før kursusstart begynde at gøre dig tanker om, hvad du vil lave, og evt. lave opsøgende arbejde.

Kurset finder sted i disse dage:

  1. – 5. marts samt 2. – 3. april

Mere om dette kursus