UI og UX Prototyper med Adobe XD – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr. | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

UI og UX Prototyper med Adobe XD

Lær at designe og dele færdige og prototyper, med effektivitet og smarte arbejdsgange i fokus, på dette Adobe XD kursus. 

Ønsker du at styrke dine professionelle færdigheder med design af både brugeroplevelse (UX) og brugergrænseflade (UI), er dette kurset for dig. På kurset vil du lære de teknikker og teknologier, du skal kende.

Med Adobe XD kan du skabe designs og visualisering af brugeroplevelser til hjemmesider, apps og andre interaktive programmer og løsninger. Kurset forløber over 2 dage, og her vil vi arbejder vi med designprocessen og værktøjerne i Adobe XD. Desuden vil vi dække vigtige UI og UX designkoncepter.

Adobe XD indeholder værktøjer, som ligner dem fra Illustrator, InDesign og Photoshop. Genkendeligheden gør programmet intuitivt og let at arbejde i. Du vil lære smarte arbejdsprocesser samt at bruge plugins til at effektivisere din designproces.

 

Det vil du lære på UI og UX Prototyper med Adobe XD

 

Hvordan du kan bruge Adobe XD

Du vil blive introduceret til de mange muligheder, som findes i programmet. Vi kigger på alt fra visuelt design af brugergrænseflader og brugeroplevelser, flows og webdesign til fuldt funktionelle digitale prototyper – helt uden at kode.

 

Introduktion til brugerfladen og de vigtigste værktøjer

Som i de andre programmer i Creative Cloud, er Adobe XD spækket med muligheder. Hvis du kender programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign, vil du genkende værktøjer og funktioner såsom penneværktøjet, lag og masker. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan designe i Adobe XD.

 

Skab designs og prototyper til forskellige skærmstørrelser

Standarden for alle nye web-, apps og digitale løsninger, der udvikles i dag er responsivt design. Med responsivt design vil dit design tilpasse sig og fungere på forskellige skærmstørrelser og enheder. På kurset lærer du at bruge de responsive værktøjer i Adobe XD, så du nemt og effektivt kan designe til alle behov.

 

Effektiv integration med Photoshop, Illustrator og Sketch

Vi introducerer dig til, hvordan du mest effektivt integrerer dine eksisterende filer fra andre grafiske programmer. Du lærer desuden at gøre brug af optimale og effektive workflows i programmet. Det vil spare dig for en masse tid, når du skaber designs i Adobe XD.