UI og UX Prototyper med Adobe XD – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bødker Balles Gård 19 8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr. | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

UI og UX Prototyper med Adobe XD

På dette Adobe XD kursus lærer du, hvordan du designer og deler en færdig prototype, alt imens effektivitet og smarte arbejdsgange er i fokus.

Adobe XD er et stærkt program til design og visualisering af brugeroplevelser til hjemmesider, apps og andre interaktive programmer og løsninger. Over kursets 2 dage arbejder vi med designprocessen og værktøjerne i Adobe XD og dækker vigtige UI og UX designkoncepter.

Adobe XD indeholder flere værktøjer, der ligner dem fra Illustrator, InDesign og Photoshop. Det gør programmet intuitivt og let genkendeligt at arbejde i. På kurset lærer du også smarte arbejdsprocesser samt at bruge plugins til at effektivisere designprocessen.

Skal du styrke dine professionelle færdigheder med brugeroplevelsesdesign (UX) og brugergrænseflade design (UI), så vil dette Adobe XD kursus lære dig de teknikker og teknologier, du skal kende.

 

Det vil du lære på UI og UX Prototyper med Adobe XD

 

Det kan du bruge Adobe XD til

På kurset kigger vi sammen på de mange muligheder, der findes i det spændende program. Fra visuelt design af brugergrænseflader, brugeroplevelser, flows og webdesign til fuldt funktionelle digitale prototyper – uden brug af kode.

 

Lær brugerfladen og de vigtigste værktøjer at kende

Som i de andre programmer, du kender i Creative Cloud, er Adobe XD tætpakket med muligheder og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan designe i Adobe XD. Hvis du allerede arbejder i programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign til daglig, vil du genkende værktøjer og funktioner såsom penneværktøjet, lag og masker.

 

Byg designs og prototyper til forskellige skærmstørrelser

Responsivt design, der fungerer på forskellige skærmstørrelser og enheder, er i dag standard for alle nye web-, apps og digitale løsninger, der udvikles. På kurset får du styr på de responsive værktøjer i Adobe XD, så du nemt og effektivt kan designe til alle behov.

 

Effektiv integration med Photoshop, Illustrator og Sketch

På kurset ser du, hvordan du mest effektivt gør brug af eksisterende filer fra de andre grafiske programmer, du bruger. Du lærer at bruge optimale og effektive workflows i programmet, der sparer dig for en masse tid, når du arbejder med design i Adobe XD.