Storytelling til SoMe video

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
Dage:
2 dage
Pris:
8.800 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)
Forår 2024

Når storytelling anvendes godt kan storytelling fastholde folks opmærksomhed. Den kan få os til at grine, græde, blive begejstret eller væmmes. Stærke følelser der lagres i vores underbevidsthed – sammen med det budskab afsenderen gerne vil påvirke os med.

“Stories create ‘sticky’ memories by attaching emotions to things that happen.” (Harvard Business Review).

Vi bombarderes i en grad som aldrig før med daglige blogindlæg, podcast, e-mails, SoMe opslag, annoncer, billeder og videoer. Et sandt bombardement af budskaber der alle kæmper for vores opmærksomhed. De budskaber der oftest trænger igennem støjen er dem der er pakket ind i fængende historier. Og ingen medie er mere effektive til storytelling end video. “Video…remains the best performing digital content type.” ifølge Social Media Today.

Så hvordan kan du udnytte styrken ved video + historiefortælling til bedre at komme i kontakt med dit publikum?

Dette 2 dags kursus giver dig alle de nødvendige værktøjer til du selv kan producere fængende video content vha storytelling.

På kurset ser vi på hvad storytelling overhovedet er! Hvordan bruger vi den til at formidle, sælge, påvirke og manipulere? Vi ser ind i kernen af “historien” og lærer at forstå hvordan en historie er bygget op, hvordan den virker og hvorfor den påvirker os.

Du lære

  • Dramaturgien for den korte og ultra-korte video
  • Hvordan du designer og tilrettelægger historien med henblik på konkrete budskaber, målgrupper og ikke mindst videoens formål.
  • Hvordan du arbejder med budskabets præmis og hvordan du inkorporere præmissen i din historie
  • Hvordan historien bruges som grundlaget for alle de andre virkemidler der skal bringes i spil, når du producerer en video.

Undervisnings Form

Ud fra konkrete teorier, eksempler fra underviserens egen bag katalog, hans unikke erfaringer og lessons learnt vil du få en praktisk indføring i hvordan du udvikler fængende videofortællinger der rammer målgruppen præcist og effektivt. Undervejs ser vi på eksempler på storskærm og diskuterer virkemidler, dramaturgi og hvordan vi selv kan gå i gang med at udvikler egne historier.

Output

Efter endt kursus kan har du en grundig for ståelt for storytelling til video content så du kan gå i gang med dine egne produktioner. Samtidig vil du kunne gennemskue andre videoer og analysere dig frem til de greb og virkemidler de har taget i brug.

Målgruppe

Alle der arbejder med eller gerne vil arbejde med video content og vi have en bedre forståelse for anvendelse af storytelling som kommunikation og marketing redskaber.

Undervisere

Casper Joel

Casper Joel er ejer af produktionsselskabet Monitorfilm, hvor han leverer online videoer – reklamefilm, kampagnefilm, virksomhedsfilm, teasers, trailers og microdocs – til bl.a. Amnesty International, Sundhedsstyrelsen, Gribskov- og Fredensborg Kommune, Glyptoteket og Københavns Universitet.

Casper er desuden uddannet både som manuskriptforfatter og skuespiller, som hans kundekreds også bærer præg af med mange opgaver for bl.a. Bellevue Teatret, Østre Gasværk Teater og Malmø Opera.