SoMe Manager – lær at skabe scroll-stoppende opslag

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
7.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 41 evalueringer)
Forår 2024

Har du en lille Social Media Manager gemt i maven, men mangler du de rette værktøjer og kompetencer til at udleve det i praksis? Netop dette hjælper vi dig med på dette Social Media Manager kursus.

På blot 2 dage forvandler vi dig til en vaskeægte SoMe-haj. Igennem et teoretisk og praksisbaseret undervisningsforløb bliver du klædt på med den nyeste viden og de nødvendige værktøjer til at arbejde effektivt og resultatorienteret med SoMe i din hverdag.

Du lærer bl.a. om den brede SoMe-værktøjskasse, målgruppeanalyse, community management, indholdsstrategier, customer journey mapping og meget mere. For ikke at glemme fastsættelse af KPI’er samt, hvordan du kontrollerer og måler værdien af dine SoMe-indsatser.

Det kan du forvente af dit Social Media Manager kursus:

 • Få redskaberne til at udvikle en strategisk ramme, der kan sikre succes med dine indsatser
 • Lær at arbejde struktureret og effektivt med Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube
 • Få kendskab til community management – herunder hvordan du skaber dialog, relationer og loyalitetsopbygning
 • Evnen til at vurdere indsatsen af influencer marketing og samarbejdet med f.eks. bloggere
 • Opsætning af målrettet annoncering, kampagneplanlægning og retargeting
 • Praktisk erfaring med målgruppeanalyse og målrettet arbejde med kundetyper
 • Brug af konkrete værktøjer til bl.a. indholdsstrategi, planlægning og tone-of-voice
 • Skarpe tips og tricks til at lave gode videoer til Facebook og YouTube
 • Hjælp til at analysere, afrapportere og måle effekten af dine SoMe-indsatser, så du kan optimere resultaterne og påvise en positiv ROI
 • Forstå anvendelsesmulighederne af alternative kanaler såsom Twitter, Snapchat, TikTok m.m.
 • Præsentation af relevant jura, så du bliver i stand til at overholde den gældende lovgivning på området

Vigtig viden inden kurset:

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken til at sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder morgenbrød, lækker frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer samt snacks og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale, som du får udleveret på kurset – herunder “Online markedsføring – Den store grundbog” (værdi 495 kr. ekskl. moms)
 • Der vil blive stillet computere til rådighed, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer efter ønske
 • Din underviser kontakter dig inden kurset, så vi for så vidt muligt kan skræddersy undervisningen efter netop dine behov og evt. særlige ønsker
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja da! Vi ønsker at gøre kurset så relevant og brugbart for dig, og derfor må du gerne inddrage eget materiale og dine SoMe-konti, som undervisningen og de praktiske øvelser kan tage afsæt i. På den måde får du mulighed for at adressere dine specifikke problemstillinger undervejs, så du får fuldt udbytte af kurset.

Vil du udleve drømmen som Social Media Manager?

Der er heldigvis ikke lang vej! På blot 2 dage giver vi dig de optimale betingelser for at udvikle de nødvendige kompetencer til at mestre social media management i praksis. Du får erfaring med alt lige fra indholdsstrategi, kampagneplanlægning og annoncering til den gode opdatering og effektmåling på forskellige sociale medier – herunder Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube. 

Resultatet? Du vil med stor sandsynlighed kunne gå direkte ud og skabe værdi for din virksomhed på de sociale medier.

Tilmeld dig allerede nu – lige her på siden.

Det siger vores tidligere deltager om kurset i Social Media Manager:

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed, der gerne vil på kursus sammen? 

Så laver vi med glæde et skræddersyet kursus til jer! Vi har stor erfaring med afholdelse af kursusforløb, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og vores dygtige undervisere sørger for at tilrettelægge indholdet, så I får præcis det udbytte, I har brug for.

Dato, tid og sted kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør nærmere – helt uforpligtende.

Undervisere

Mia – specialist i SoMe og content

Mia er uddannet cand.ling.merc og har flere års erfaring med virksomhedskommunikation og online markedsføring. Her har hun især specialiseret sig i at skabe effektfuldt indhold til forskellige målgrupper på diverse sociale medieplatforme. Som underviser lægger Mia særligt vægt på, at du som kursist selv skal erfare at skabe fængende indhold – så den gode indsats fortsætter i praksis efter kurset. Mia er ansat hos Kursusfabrikken og underviser bl.a. i Social Media Manager og Canva.

Rikke – ekspert i sociale medier

Rikke arbejder til dagligt med at producere resultatskabende indhold. Ved Kursusfabrikken underviser Rikke blandt andet i Sociale medier og Canva. Rikke har med sine manges års efaring en bred og dyb værktøjskasse, hvor hun altid ved, hvilket værktøj der er det rette for dig. Som underviser møder Rikke sine kursister på deres niveau, hvor hun lægger vægt på at omforme teori til praksis gennem let forståelige praksiseksempler.

Peter – ekspert i SoMe content og SEO

Peter er uddannet cand.mag. i Medievidenskab og har flere års erfaring med at skabe online opmærksomhed og tilstedeværelse via en effektiv indsats inden for SEO. Peter møder sine kursister i øjenhøjde og lægger stor vægt på, at undervisningen rammer kursisternes udgangspunkt. Peter er ansat hos Kursusfabrikken og underviser bl.a. i SEO og Sociale Medier.