SOLO 1:1 – Igang med videoredigering med Final Cut – Modul 1: Intro

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
1 dage
Pris:
6.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 115 evalueringer)
Forår 2024
Final cut pro solo kursus

Du får personlig underviser og dato aftales ved bestilling, så det passer dig.

Skal du i gang med at redigere video i Final Cut Pro X, eller har du snuset til programmet og ikke rigtig kommet videre, så er dette  begynder intro-kursus noget for dig.

Udbytte:

Efter denne første dag kan du redigere små færdige videofilm med tekstskilte på – lige klar til at blive lagt på SoMe, Facebook eller lignende..

Indhold:

På intro-dagen kigger vi helt grundlæggende på programmet og du får styr på dit workflow. Gennem forskellige øvelser lærer du at organisere dine filer, så du altid ved, hvor de er – så din Mac ikke ”sander” fuldstændigt til. Vi kigger på at sætte ind/ud-punkt, vi arbejder med dækbilleder – og flytter det hele til din historielinje.

Vi får dit videobillede til at stå lækkert ved at rette farverne, justerer lyden til perfektion og føjer tekstskilte samt udertekster  dine film. Til sidst lægger vi det hele op på f.eks  SoMe, Facebook eller lignende.

Henvender sig til:

Kurset henvender sig til brugere, der gerne vil i gang med at redigere video med Final Cut Pro X, eller som er gået i stå med programmet. Som kursist skal du have kendskab til filstruktur på brugerniveau på Mac.

Undervisningsform: 

Kurset afvikles som solo 1:1 undervisning med oplæg og praktiske øvelser enten lokalt hos dig eller hos Modulkursus i Odense.

Der vil være introduktion, oplæg og praktiske øvelser. Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler.

Efter endt kursus udstedes der et kursusdiplom.

Dato og sted aftales ved bestilling.

——

Generelle regler:

Hver kursist medbringer selv en Mac med nyeste Final Cut Pro X installeret. Kursisten skal desuden medbringe en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset er en del af tre modulopbyggede Final Cut Pro X-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

*For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.

1 modul*: 3375,- / PU tilskud: 900,- Intro modul

2 moduler*: 6500,- / PU tilskud: 1800,- Avanceret modul

3 moduler*: 9625,- / PU tilskud: 2700,- Expert modul

Rabat fratrækkes på faktura.

Kurset bliver afholdt som solo 1:1 undervisning, kan det enten foregå hos dig eller hos Modulkursus i Odense. Dato og sted aftales ved bestilling.

På kurset er fokus på dig og dit niveau. Undervisningsformen vil bestå af oplæg og instruktion, vekslende med individuelle øvelser. Kursusfiler udleveres

Kurset starter kl. 09.30 og varer til 16.30. Ved ankomst er der morgenkaffe med brød. Frokosten bliver serveret kl. 12.30, og midt på eftermiddagen serveres der kage. Regelmæssige pauser bliver lagt ud over dagen.

Der er adgang til vand, kaffe/te gennem hele kursusdagen.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk, når man er hjemme igen.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Kursusprisen er eksklusiv moms.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Kursusudbyder forbeholder sig ret til at aflyse eller flytte kursus/kursist, hvis der er mindre end fire kursister pr. Kursusdag.

Undervisere

Underviser Robert Wengler

Robert Wengler, indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. Siden 2000 har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Mere om dette kursus