SOLO 1:1 – Expert i Davinci Resolve – modul 3: Expert

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
1 dage
Pris:
6.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 115 evalueringer)
Efterår 2023

OBS: Du får personlig underviser og dato aftales ved bestilling, så det passer dig.

Når du har været igennem Modul 1 (Intro) og Modul 2 (Avanceret) – eller har tilsvarende viden og erfaring med Davinci Resolve, så er du klar til at tage skridtet videre til at blive ekspert ved at tage 3. modul, Ekspert-dag.

Udbytte:
Efter denne dag har du lært alt det, der skal til, for at få dine film helt op at ringe. Du kan fikse lyden, hvis det er gået galt i optagelsen, du kan arbejde med skæve formater – alt i alt lærer du, hvordan du sætter dit personlige præg på din film.

Indhold: 

Med din opbyggede viden om Davinci Resolve går vi på jagt i programmet og kigger på nogle af de spændende filtre og effekter, der gemmer sig under motorhjelmen. Vi kigger på processer, der kan lette din redigering. Vi ser på effekter til billedsiden, som vi henter og retter til med vores kontrolpaneler – og vi skaber et endnu bedre lydbillede ved at arbejde med nogle af Davinci Resolves fede audiofiltre, som vi retter lyden til med. Du lærer at bruge genveje og får en masse tips og tricks, som kan lette din arbejdsproces.

Henvender sig til:
Kurset henvender sig til brugere, der har gennemgået Modul 1 (Intro dag) og Modul 2 (Avanceret dag) eller dig, som har tilsvarende kendskab til Davinci Resolve, og som vil udforske mulighederne i programmet.

Undervisningsform: 

Kurset afvikles solo 1:1 undervisning med oplæg og praktiske øvelser enten lokalt hos dig eller hos Modulkursus i Odense.

Det vil være introduktion, oplæg og praktiske øvelser. Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler.

Efter endt kursus får du et kursus diplom.

——

Generelle regler:

Kurset er en del af tre modulopbyggede Davinci Resolve kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

*For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.

1 modul*: 6000,- / PU tilskud: 1300,- Intro modul

2 moduler*: 11750,- / PU tilskud: 2600,- Avanceret modul

3 moduler*: 17500,- /PU tilskud: 3900,- Expert modul.

Rabat fratrækkes på faktura.

Kursusprisen er eksklusiv moms.

Kurset bliver afholdt som solo 1:1 undervisning, hvor der er fokus på dig og dit niveau. Undervisningsformen vil bestå af oplæg og instruktion, vekslende med individuelle øvelser. Kursusfiler udleveres

Du skal selv have en Mac eller PC med nyeste Davinci Resolve installeret, du skal desuden have en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset er sat af fra kl. 09.30 til 16.30, men det aftales nærmere ved bestilling. Ved ankomst er der morgenkaffe med brød. Frokosten bliver serveret kl. 12.30, og midt på eftermiddagen serveres der kage. Regelmæssige pauser bliver lagt ud over dagen. Afholdes kursus lokalt står kursisten for forplejning.

Der er adgang til vand, kaffe/te og frugt gennem hele kursusdagen.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Undervisere

Underviser Robert Wengler

Robert Wengler, indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. Siden 2000 har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.