SOLO 1:1 – Colorgrade med Davinci Resolve

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
1 dage
Pris:
6.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 115 evalueringer)
Efterår 2023

Lær at colorgrade med Davinci Resolve så du får din video til at stå lækkert

Udbytte:
Efter denne dag har du lært colorgrade din film og forstå samspillet mellem Davinci Resolves farvekorrektion og colorgrade og hvad der skal til at få din film til at stå flot.

Indhold:
Vi går i dybden med farveredigerings modulet i Davinci Resolve. Vi får styr på de forskellig parameter og håndtag, scobes m.m. der skal til at farveredigere din film.

Henvender sig til:
Kurset henvender sig til brugere, der vil have indigt i hvordan farvemodulet i Davinci Resolve fungere og hvad det kan og hvordan man farvekorrektion og colorgrade.

Undervisningsform: 

Kurset afvikles solo 1:1 undervisning med oplæg og praktiske øvelser enten lokalt hos dig eller hos Modulkursus i Odense.

Det vil være introduktion, oplæg og praktiske øvelser. Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler. 

Efter endt kursus får du et kursus diplom.

——

Generelle regler:

Rabat fratrækkes på faktura.

Kursusprisen er eksklusiv moms.

Kurset bliver afholdt som solo 1:1 undervisning, hvor der er fokus på dig og dit niveau. Undervisningsformen vil bestå af oplæg og instruktion, vekslende med individuelle øvelser. Kursusfiler udleveres

Du skal selv have en Mac eller PC med nyeste Davinci Resolve installeret, du skal desuden have en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset er sat af fra kl. 09.30 til 16.30, men det aftales nærmere ved bestilling. Ved ankomst er der morgenkaffe med brød. Frokosten bliver serveret kl. 12.30, og midt på eftermiddagen serveres der kage. Regelmæssige pauser bliver lagt ud over dagen. Afholdes kursus lokalt står kursisten for forplejning.

Der er adgang til vand, kaffe/te og frugt gennem hele kursusdagen.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Undervisere

Underviser Robert Wengler

Robert Wengler, indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. Siden 2000 har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.