Skriv sjovere – fyld din humoristiske værktøjskasse

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1577 København
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Efterår 2024

Få konkrete redskaber, der gør din kommunikation levende, engagerende og sjov.

Platon sagde for over 2000 år siden: “En tekst uden humor har lige så lidt værdi som et citat med tvivlsom afsender.”

Så du er nødt til at spørge dig selv: Er din tekst sjov?

Måske skriver du ikke ligefrem kedeligt. Men skriver du sjovt?
Bruger du humor i din klumme, feature eller på bagsiden, så læseren bliver hængende, læser videre og engagerer sig?

Humor kan være forskellen på et nyhedsbrev der bliver læst og et der bliver slettet uåbnet, og måske er det på tide at hæve gennemlæsningsprocenten.
Hvis du gerne vil forbedre din kommunikation, så er humor et effektivt værktøj, som kan gøre dine tekster mere fængende, mere læsevenlige, og som i sidste ende kommunikerer dit budskab tydeligere.

Men er det til mig?

“Skriv sjovere” er et praktisk tilbud til dig, der arbejder med at kommunikere og formidle budskaber. Her kan du få indblik i den professionelle komikers værktøjer og processer og få boostet humoren i dine egne tekster.

Dette kursus giver dig værdifulde redskaber til at integrere humor i dine tekster på en lettilgængelig måde, uden at gå på kompromis med det faglige informationsniveau.
Du vil opdage, hvordan du med forståelse for mekanismerne bag humoren kan vælge det sjove som et redskab og dosere den, så den effektivt understøtter og styrker dit budskab.
Gør din skrivning levende og engagerende ved at mestre det humoristiske.

Vores øvelser bygger på teorier om grinets fysiologi, og de psykologiske og sociale mekanismer i humoren og kombineres med undervisernes mangeårige professionelle erfaring med brug af humor i en mangfoldighed af kreative processer.
På den måde trækker vi på erfaringer fra de morsomste mennesker helt fra antikken til nu, samtidig med at vi har fokus på hvordan humoren har udviklet sig.

Kursusdagen veksler dynamisk mellem teoretiske oplæg, konkrete eksempler, skriveøvelser og fælles diskussioner. Ved kursets afslutning vil du tage hjem med en øget forståelse for humorens virkemidler, konkrete redskaber til at bruge humor i din egen skrivning og du vil straks mærke en forbedring i din evne til at skrive sjovt.

Tilmeld dig “Skriv sjovere” i dag og løft dine skrivefærdigheder til nye højder med en solid dosis sjov og læring!

Hvad får du?

  • Du lærer hvad der er sjovt, og vigtigere; hvorfor det er sjovt.
  • Du får konkrete øvelser og redskaber så du kan være sjov. Og det er ikke ligesom kampsport, der kun må bruges i selvforsvar. Du kan bruge det når som helst. De er enkle og lige til at gå til.
  • Du lærer hvordan du danner dig et overblik over hvad du vil sige og sætter din skrivning i system.
  • Du får gennemtestede idégenererings-værktøjer, som letter din brainstorming-proces og hjælper dig med ikke at stirre på det blanke stykke papir.
  • Du får bud på hvordan du kan forbedre konkrete tekster du arbejder med nu.
  • Du lærer at skrive falske citater fra græske filosoffer.
  • Flere matches på Tinder (Obs: ikke en garanti)

Det indgår i prisen

Frokost er inkluderet i prisen, og der bliver serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

Undervisere

Valdemar Pustelnik

Valdemar Pustelnik er uddannet Cand.soc i Politisk kommunikation og Ledelse fra CBS.
Siden 2010 har han optrådt som komiker og skuespiller og driver idag Comedyklubben.dk, der arrangerer shows på spillesteder over hele landet.
Han har 5 soloshows på CV’et og har bl.a. flere gange optrådt med shows på verdens største comedy festival Edinburgh Fringe Festival.

Han har desuden arbejde som tekstforfatter på en række programmer og skrevet tekster og jokes til tegneseriestriber.
Sideløbende med sin solokarriere har han arbejdet som taleskriver og undervist i komik og komiske værktøjer i en række forskellige sammenhænge.
Med The Comedy Mind udbyder han workshops for virksomheder og organisationer, der har fokus på at bruge humor, som en redskab til større kreativitet, arbejdsglæde og gennemslagskraft i kommunikation.

Mere om dette kursus