SEO – stryg til tops på Google

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2860 Søborg
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.995 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 40 evalueringer)
Forår 2024

Vil du gerne kunne skrive skarpe, kreative og målrettede webtekster, så din virksomhed stryger ind blandt topresultaterne på side 1 på Google – uden at du skal betale omkostninger for klikpris? I så fald er svaret: søgemaskineoptimering (SEO).

På dette praktisk orienterede kursus i søgemaskineoptimering (SEO) bliver du klædt på med den fornødne viden og de rette værktøjer til at skrive kreative og velovervejede tekster, som hjælper din virksomhed til toppen på Googles side 1 – uden at skulle betale omkostninger for klikpris.

Du får “hands on”-erfaring med det tekniske og det kreative område inden for både onsite og offsite SEO – herunder linkbuilding, søgeordsanalyse, SEO Pyramiden, sitemaps, alt-tags og meget mere.

Kort sagt: Alt hvad du skal bruge for efterfølgende selv at kunne skabe afgørende værdi for din virksomheds eller andre virksomheders online markedsføring.

Efter kurset arbejder du effektivt med SEO:

 • Du kan udarbejde en SEO-strategi og planlægge tiltag, der skaber en struktureret tilgang til søgemaskineoptimering
 • Du kender til Ahrefs.com: Et førende SEO-værktøj til analyse og strategi
 • Du mestrer søgeordsanalyser og har styr på, hvordan du finder de rigtige søgeord til din side
 • Du ved, hvordan du gør hjemmesider “Google-venlige”, så de kan stryge til tops på Googles side 1 – og dermed øge virksomhedens webtrafik
 • Du får en værdifuld og bred forståelse for søgemaskineoptimering – både onsite og offsite
 • Du har styr på eliminering af duplicate content og indekseringsbarrierer
 • Du bliver i stand til selv at skrive gode metatekster og titles – samt får erfaring med at skrive kreative og effektive tekster til SEO-arbejdet
 • Du kan arbejde fortroligt med linkbuilding samt hvordan du anskaffer “kvalitetslinks”

Hos Kursusfabrikken gør vi en dyd ud af at tilpasse vores kurser efter den enkelte deltagers behov og udfordringer. På dit SEO kursus har du derfor rig mulighed for at medbringe dit eget materiale, så du kan arbejde med din specifikke problemstilling i undervisningen. Det skaber de bedste betingelser for, at du kan få det maksimale udbytte af kurset.

Deltagelse på kurset kræver ikke forudgående kendskab til emnet. Uanset om du er journalist, kommunikationsmedarbejder, web-redaktør eller noget helt fjerde, vil du med sikkerhed kunne få stor glæde af kurset. Vi garanterer dig, at du går derfra med brugbare værktøjer og værdifuld viden, som du kan udnytte i praksis.

Vigtig viden inden kurset:

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken til at sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder morgenbrød, lækker frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer samt snacks og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale, som du får udleveret på kurset – herunder “Online markedsføring – Den store grundbog” (værdi 495 kr. ekskl. moms)
 • Der vil blive stillet computere til rådighed, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer efter ønske
 • Din underviser kontakter dig inden kurset, så vi for så vidt muligt kan skræddersy undervisningen efter netop dine behov og evt. særlige ønsker
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja da! Vi ønsker at gøre kurset så relevant og brugbart for dig, og derfor må du gerne inddrage eget materiale, så undervisningen og de praktiske øvelser kan tage afsæt i netop din case. På den måde kan du behandle dine problemstillinger undervejs og få fuldt udbytte af kurset.

Det siger vores tidligere deltager om kurset i SEO:

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed, der gerne vil på kursus sammen? 

Så laver vi med glæde et skræddersyet kursus til jer! Vi har stor erfaring med afholdelse af kursusforløb, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og vores dygtige undervisere sørger for at tilrettelægge indholdet, så I får præcis det udbytte, I har brug for.

Dato, tid og sted kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør nærmere – helt uforpligtende.

Undervisere

Peter – ekspert i SoMe content og SEO

Peter er uddannet cand.mag. i Medievidenskab og har flere års erfaring med at skabe online opmærksomhed og tilstedeværelse via en effektiv indsats inden for SEO. Peter møder sine kursister i øjenhøjde og lægger stor vægt på, at undervisningen rammer kursisternes udgangspunkt. Peter er ansat hos Kursusfabrikken og underviser bl.a. i SEO og Sociale Medier.

Simon – ekspert i SEO og WordPress

Simon er ansat hos Kursusfabrikken og underviser bl.a. i SEO og WordPress. Simon har stor erfaring indenfor SEO og formidler gerne sine mange erfaringer og gode råd videre i undervisningen. Som underviser er Simons primære fokus på at hjælpe sine kursister til større viden og tryghed ved at begive sig ud i arbejdet med at skabe mærkbare resultater inden for søgemaskineoptimering.