Sådan interviewer du efter scener og spændingskurve EKSTRA KURSUS

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8300 Odder
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.300 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 193 evalueringer)
Efterår 2023

Har du ikke altid det rigtige på blokken, når du godt vil folde en scene ud? Savner du fif og metoder til at forberede dig og skabe overblik? Har du lyst til at udvide interviewpaletten og blive en endnu bedre interviewer?

Så kom forbi mit køkken på Saksild Strand og lad os sammen tune ind på, hvordan du interviewer, så der kommer fortællende journalistik ud af det. Så du kan skrive i scener og inddrage tanker og følelser. Så du kan arbejde med vendepunkter, milepæle, menneskers drivkraft og tænke i struktur fra start. Og så du kan male sigende detaljer eller dialog, der rækker langt ud over den konkrete handling.

Lyt mere, spørg bedre

Langs havet og henover mit køkkenbord leger vi med interview-mål og -runder. Vi interviewer til rekonstruktion og spørger ind til scene, tanke, følelse og handling. Og vi snakker om at bruge observation som metode og holde kæft, observere og spørge senere.

Fokus er på dig og din proces i en ramme, der bryder radikalt med kontor og klasselokale: mit køkken på Saksild Strand med max fem deltagere.

Bliv en endnu bedre interviewer. Brug din intuition. Lyt mere. Spørg bedre.

Du får:

  • Interviewteknikker og fif til fortællende journalistik
  • Øvelse i at arbejde med interviewmål og -runder
  • Øvelse i at interviewe til fortælling
  • Fif til at bruge observation som metode

Form:

Workshoppen har processen i centrum i en vekselvirkning mellem korte oplæg, øvelser og refleksion med udgangspunkt i hver enkelt deltagers behov og arbejdsproces. Rammen for kurset både ude og inde giver kreativiteten optimale betingelser, og sammen skaber vi et tillidsfuldt rum med plads til at fumle og fejle og lære af erfaringerne. Der er også tid til lidt individuel sparring.

‘Sådan interviewer du efter scener og spændingskurve’ er andet modul i en pakke, der består af yderligere fire kurser på Saksild Strand. Et 2×1 dag og tre andre endagskurser. Kurset kan købes alene eller med et eller flere af de andre.
Kurset er med fuld forplejning.

Forud:

Du vil blive bedt om at sende en artikel og andet materiale forud for kurset, som du kan arbejde videre med på dagen. Desuden bliver du bedt om at læse nogle tekster samt lave en kort præsentation af dig selv og dine forventninger til kurset. Du modtager en mail to-tre uger forud for kurset.

Bindende tilmeldning

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, og at kurset bliver gennemført. Selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra, og hvis det sker, kan en kollega overtage din plads. Jeg er også fleksibel, hvis det er muligt afsætte pladsen til anden side. En eventuel omfakturering koster et administrationsgebyr på 1000 kroner. Hvis du har tilmeldt dig privat – det vil sige, at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Læs mere om AndersensBureau på https://www.andersens.dk  eller https://mediernesefteruddannelse.dk/udbydere/andersens-bureau/