Pro InDesign – enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 33 evalueringer)
Efterår 2023

Du er med til at bestemme kursusindholdet. Dette kursus er for dig der kan noget i forvejen.

Du lærer i dit tempo. Vi bruger ikke tid på det du ved i forvejen. Du deler ikke dit kursus med andre, der ikke er på dit niveau.

OBS: Fri dato! Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Kort og præcist kursus i InDesign

Dette kursus tager udgangspunkt i dit niveau og bygger nye muligheder ovenpå. Som vil gøre dit arbejde lettere. Til dig der i forvejen bruger Adobe InDesign CC. Du vil være hurtigere, bedre og luge ud i alle de småting, der driller dig.

InDesign er nemt at lære, men svært at blive god til. På dette korte og effektive kursus får du lappet de største huller og lært nye avancerede metoder. Vi tager nemlig udgangspunkt i dit niveau. Du slipper for trivielle gentagelser og kommer lynhurtigt i gang med nye metoder, der vil gøre din arbejdsdag til en legedag.

Satsbillede InDesign Kursus

Find ud af hvordan du får InDesign til at formatere din typografi på avancerede måder. Det vil hjælpe dig til at kunne lave bedre valg i designfasen, som ikke spilder din tid. Få de smarte genveje, der giver dig fordele i dit arbejde. Find kort sagt de gemte diamanter i InDesign. Fx hvordan du kniber kun luft mellem ord eller lave cool billedtricks der ligner noget fra et billedbehandlingsprogram.

Typografi InDesign Kursus

Få hul igennem med de indlagte effektmuligheder, der ligger gemt. Ikke nok med det – du lærer at udnytte gængse de funktioner på en kreativ måde, der giver dig nye muligheder i designfasen. Med andre ord kommer du til at bruge InDesigns funktioner utraditionelt, så programmet smelter sammen med din kreative hånd. Du finder også ud af, hvordan du får mere ud at dine Photoshop billeder og Illustrator grafikker.

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem, sammen med specielle huskesedler.

Sådan bestiller du et InDesign kursus

  1. Book kurset.
  2. Jeg ringer til dig og sammen laver vi en skræddersyet agenda der passer til dine arbejdsbehov.
  3. Vi aftaler en kursdag.

Klart læringsmål med konsolidering

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde. Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig som vi kender det fra holdkurser.

Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder. Indholdet er arbejdsrelateret og jeg perspektiverer nye muligheder for dig.

Det praktiske

  1. Jeg kontakter dig inden kursus, så vi afstemmer en præcis agenda. Den kan vi, modsat holdkurser hvor 3-4 andre også skal tilgodeses.
  2. Det er inkl. forplejning, så du skal ikke tage madpakke eller drikkedunk med.
  3. Der er computer bygget til grafiske brug til rådighed – du er også velkommen til at bringe din egen. Det er op til dig. Bringer du din egen er der ekstra tastatur/mus og 27″ monitor til dig. Husk oplader!
  4. Du kan snildt flytte kursusdagen, bare sig til senest 5 dage før. Jeg skal lige have en chance for at pakke kalender også.
  5. Du er med til at finde kursusdagen som passer bedst ind i din kalender og arbejdsopgaver

Internt InDesign virksomhedskursus

Dette kursus kan også bestilles som internt/virksomhedskursus. Kontakt Benny og få lavet en perfekt agenda der servicerer jeres her og nu behov. Jeg har dyb brancheerfaring og kan hurtigt perspektivere de nye muligheder også.

 

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!