Pro Illustrator – enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 33 evalueringer)
Efterår 2023

Passer busruten ikke helt til det du vil lære er det tid til taxaturen. Enekurser har fokus på hvor du er og hvor du vil hen. Jeg skræddersyer et kursus sammen til dig som passer perfekt til det du vil bruge Illustrator til.

Du lærer i dit tempo. Vi bruger ikke tid på det du ved i forvejen. Du deler ikke dit kursus med andre, der ikke er på dit niveau.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Illustrator for professionelle

Du arbejder regelmæssigt med Illustrator men vil dybere ind i programmet. Du lærer at bevæge dig mellem avancerede pensler og symboler der sparker nyt liv i din designfase. Find magien og få dynamikken frem i dine designs ved hjælp at kreative farvevalg og forvrængninger, du i en uendelighed kan tilpasse.

Få styr på farvebiblioteker, symbolbiblioteker, mønstre og penselbiblioteker. Beskær pixel grafik der skal bruges i dit design. Farvemæssige blandingstilstande, der kan puste mere liv i grafikken. Kreative farvelægningsteknikker og vektorisering af pixel grafik. Nu er det tid til at hoppe op på den helt store klinge og få illustrator til at smelte mellem fingrene.

Du kommer til at dyrke pensler, deres finurlige dybe indstillinger og hvordan du får din tegneplade til at spille med dine streger. Du lærer hvordan du designer nye pensler med unikke flader, udnytter delvise akvareleffekter og designe farver der passer sammen. Uden at få væmmelig sved på panden!

Du kommer simpelthen til at bevare din kreative streg – og når du tegner direkte digitalt slipper du også for forkerte tuschstreger – thi alt kan tilrettes.

Illustrator har en hel del værktøjer der kan finjusteres med tegneplader. Du bliver gode venner med din tegneplade og  får den til at tegne efter din streg!

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem, sammen med specielle huskesedler

Illustrator kursus Pen tool

Klart læringsmål med konsolidering

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde. Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig som vi kender det fra holdkurser.

Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder. Indholdet er arbejdsrelateret og jeg perspektiverer nye muligheder for dig.

 

Det praktiske

  1. Jeg kontakter dig inden kursus, så vi afstemmer en præcis agenda. Den kan vi, modsat holdkurser hvor 3-4 andre også skal tilgodeses.
  2. Det er inkl. forplejning, så du skal ikke tage madpakke eller drikkedunk med.
  3. Der er computer bygget til grafiske brug til rådighed – du er også velkommen til at bringe din egen. Det er op til dig. Bringer du din egen er der ekstra tastatur/mus og 27″ monitor til dig. Husk oplader!
  4. Du kan snildt flytte kursusdagen, bare sig til senest 5 dage før. Jeg skal lige have en chance for at pakke kalender også.
  5. Du er med til at finde kursusdagen som passer bedst ind i din kalender og arbejdsopgaver
Illustrator kursus farver

Internt Illustrator virksomhedskursus

Dette kursus kan også bestilles som internt/virksomhedskursus. Kontakt Benny og få lavet en perfekt agenda der servicerer jeres her og nu behov. Jeg har dyb brancheerfaring og kan hurtigt perspektivere de nye muligheder også.

Illustrator kursus snore rundt

Her en lille smagprøve på en mikroøvelse, der lige strammer op på geometrien (jeg tager altid udgangspunkt i hvad du kan i forvejen og hvor du gerne vil hen):

Ses vi?

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!

Mere om dette kursus