PRÆSENTATION MED KROP & STEMME I ÅRHUS

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.900 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 17 evalueringer)
Efterår 2024

Du er en absolut ekspert! Og samtidig et utrolig observant og rart menneske. Imponerende tilstedeværelse og nærvær! En meget stor fornøjelse, at lære dig at kende, Merete. 

Merete er en fantastisk underviser, som ikke kun er en skøn person, men også harn en virkelig høj faglighed.

PRÆSENTATION MED KROP & STEMME I ÅRHUS

For dig, der bruger din stemme dagligt som professionel, og gerne vil finde din tale & speaker stemme og brænde igennem med nærvær.

Et intensiv 1 dags kursus for dig, der ønsker at brænde igennem. Med stemmetræning, fokus på kropssprog og virkemidler fra teatrets verden udvikler vi deltagernes autentiske udtryk og evne til at indtage en scene, mikrofon eller skærm.

Brug din stemme som dit stærkeste aktiv når du formidler og brænd igennem.
Opdag hvordan, du kan bruge din usikkerhed til din fordel på ”scenen”, og bliv i stand til at indtage ”scenen” uden at gå på kompromis med dig selv. Det gælder både fysisk, online, bag skærmen og igennem podcast.

• Åndedrættet
Åndedrættet åbnes I kroppen så der skabes plads. Fokus på at tale på udåndingerne, så du kan nå ind til dine modtagere.

• Stemmetræning og bedre stemmebrug
Introduktion til 4 stemmekvaliteter ved klaveret Stemmetræning fælles fokus på at åbne 4 stemmer I kroppen. Lær at skabe variation, tempo og klang til din stemme, så den er levende og autentisk.

• Fremtoning – kropssprog
Kroppen som anden stemme. Non verbal kommunikation via 3 energi zoner, vi opdager og lærer fra

• Indtag rummet”
Præsentationer med brug af pauser, stemme og åndedrættet

Form:

Der arbejdes hele tiden med at skabe forbindelse mellem din krop og din stemme ved hjælp af vejrtrækningsøvelser. Din stemme åbnes op, så du kan bruge det store stemmeregister, du har. Desuden undersøges hvilke stemmekvaliteter, du kan styrke og åbne gennem stemmetræning.

Scene og stemmetræning er et gennemgående element.

Oplægget vil være en kombination af korte teoretiske oplæg, individuel refleksion, fælles sparring og øvelser i par/mindre grupper.

Udbytte:

Du vil kunne slippe dig selv mere og få gennemslagskraft
Du får en levende forbindelse mellem din krop og stemme.

Du får tilgang til et dybere åndedræt og dermed en stærkere stemme.
Du lærer at stå sikkert og hvile i dig selv, mens du taler med overbevisende styrke.

Kurset er designet, så deltagernes nye færdigheder kan trænes og forankres i praksis efter kurset med bogen Stemmens Magi, som er en del af kursus materialet. Bogen Stemmens Magi støtter udviklingen og læringen af kursets indhold igennem de mange øvelser og råd som kan trænes derhjemme.

Merete Nørgaard er uddannet skuespiller, stemme & performancetræner. Derudover har hun en master i Teater og Dramapædagogik fra DPU. Siden 2010 har hun været indehaver af virksomheden www.livingvoice.dk, og I Mannaz, hvor hun træner offentlige og private erhvervsfolk i at bruge stemmen til at brænde igennem og blive hørt. Merete er forfatter til bogen: Stemmens magi og vært på podcasten: Stemmebåndet.

Jeg vil anbefale det til alle!

Kurset var fantastisk inspirerende og udviklede mig helt enormt på kort tid. Jeg oplevede, at man som kursist virkelig blev set og hørt, så man på den måde fik skræddersyet undervisningen præcis til én selv. Både radiojournalister – men i høj grad også alle andre, der vil have det bedste ud af deres fremtoning og stemmebrug – bør i min optik give sig selv den gave at deltage i kurset.

Anne Phillipsen, Nyhedsvært og producer

 

Vil varmt anbefale kurset til alle. Merete har en fremragende evne til at skabe et trygt rum med masser af plads til læring. Hun er en strålende formidler og lykkedes med finde redskaber tilpasset den enkelte. Derudover er der god støtte til videre øvelse i den bog, man får med på kurset.Jeg forstod slet ikke, hvor vigtig stemmen er, før jeg var i hænderne på Merete – det er noget alle mennesker burde få lov til at opleve.

Natascha Forster Jung

Hør Podcasten Stemmebåndet her:

Kurset tilbydes også internt i jeres virksomhed.