Photoshop Professionel

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 33 evalueringer)
Forår 2024

Her fokuserer vi på, hvor du er, og hvor du vil hen. Jeg skaber et kursus specielt tilpasset til dig, som er perfekt til det, du ønsker at opnå med Photoshop.

Du lærer i dit eget tempo, da vi starter på dit niveau. Du kan få koncepter forklaret lige så mange gange du har brug for. Dette enekursus er fuldstændig tilpasset dine specifikke behov.

Kurset er perfekt til dig som professionel, der ønsker at tage det næste skridt uden at skulle bruge tid på emner, du allerede mestrer. Vi vil bruge vores tid sammen på at bringe dig i den retning, der er rigtig for dig, ved hjælp af de mest relevante teknikker, der kan hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere.

Det kan også være du vil opgraderes med alle de nye funktioner der ligger rundt omkring. Måske de kan lette din hverdag eller give dig inspiration til nye designs?

Første billede er originalen. Andet billede er farvelagt med hjælp fra AI. Sidste billede er en alternativ mere frisk S/H version

Helt konkret kan du fortælle mig hvad du laver hvordan. Så kan jeg hurtigt finde ud af om der er bedre eller mere korrekturvenlige metoder til det du lever af. Det koster kun en telefonopringning. Den er der mange der tager inden booking. Så får du det helt rigtige kursus skræddersyet til dine behov.

Typisk indhold er meget om lagmasker og frække tricks med dem på højt niveau og lidt krøllet teknik der giver spektakulære billeddesigns.

Hvordan?

Ring på 50501514 og hør om jeg kan give dig nyt udfra det kun kan. Er det det skriver jeg en personlig agenda til dig og så booker du den.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.