Photoshop Begynder – enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
9.990 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 33 evalueringer)
Efterår 2023

Passer busruten ikke helt til det du vil lære, er det tid til taxaturen. Enekurser har fokus på hvor du er og hvor du vil hen.  Du får et indhold der er nemmere at huske og bruge i praksis end med en kursusbustur, hvor der også er fokus på det, du aldring kommer til at bruge.

Du lærer i dit tempo. Vi bruger ikke tid på det du ved i forvejen. Du deler ikke dit kursus med andre, der ikke er på dit niveau.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Photoshop kurset indeholder også

Praksis orienteret kursus med mange korte øvelser, der træner vitale teknikker. Photoshop er det mest anvendte og efterspurgte billedbehandlingsværktøj der er på markedet. Derfor er det godt at kunne korrekt. Dermed farer du ikke vild og kan istedet lave lynhurtige og professionelle resultater med dine billeder.

Du lærer ikke bare Photoshop. Du lærer også, hvordan du ændrer i dit billede med mindst muligt datatab, så kvaliteten er helt i top. Og hvordan du teknisk bør tolke et billeddata. Det er der ikke mange, der kan. Og det er en rigtig stor hjælp til, hvilke funktioner, der er bedst og nemmest at anvende i Photoshop.

 • Vi ser på de nyeste kunstig intelligens baserede (AI) værktøjer der hjælper os med både med effekter og billedbehandling.
 • Du lærer at tolke, hvorvidt et billede er over-under- eller bare fint belyst, og dermed vide, hvad der kan justeres uden at ødelægge originalbilledet.
 • Du lærer at arkivere i de bedste formater til tryk og til web.
 • Du lærer billedbehandling med de bedste metoder og korrekturvenligt workflow.
 • Arbejd med lag og forstå, hvordan du tackler dem, så dit arbejde bliver nemmere med lagmasker og nemme fritlægninger.
 • Sæt stil på dine billeder – varier kontrast og toner så du kan harmonisere din billedstil.
 • Lær at beskære kreativt og få mere ud af motiverne. Så de passer til de smalle webkasser.
 • Og der er rum for at du kan præge emner med de områder der er mere relevante for dit arbejde

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem, sammen med specielle huskesedler 

Klart læringsmål med konsolidering

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde. Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig som vi kender det fra holdkurser.

Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder. Indholdet er arbejdsrelateret og jeg perspektiverer nye muligheder for dig.

Det praktiske

 1. Jeg kontakter dig inden kursus, så vi afstemmer en præcis agenda. Den kan vi, modsat holdkurser hvor 3-4 andre også skal tilgodeses.
 2. Det er inkl. forplejning, så du skal ikke tage madpakke eller drikkedunk med.
 3. Der er computer bygget til grafiske brug til rådighed – du er også velkommen til at bringe din egen. Det er op til dig. Bringer du din egen er der ekstra tastatur/mus og 27″ monitor til dig. Husk oplader!
 4. Du kan snildt flytte kursusdagen, bare sig til senest 5 dage før. Jeg skal lige have en chance for at pakke kalender også.
 5. Du er med til at finde kursusdagen som passer bedst ind i din kalender og arbejdsopgaver

Internt photoshop virksomhedskursus

Dette kursus kan også bestilles som internt/virksomhedskursus. Kontakt Benny og få lavet en perfekt agenda der servicerer jeres her og nu behov. Jeg har dyb brancheerfaring og kan hurtigt perspektivere de nye muligheder også.

Vil du lære Photoshop så book nu, her en smagprøve:

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!